tiistai 1. marraskuuta 2011

Trans Design - tilausPostisedät ympäri maailmaa ovat kantaneet vihdoin ja viimein luokseni Trans Designin tilaukseni, ja jälleen minulla oli onnea matkassa, kun sain kaikki yhdeksän lakkani ehjänä ja kolhiintumattomana kotiin asti. Olen nimittäin kuullut, ettei kaikilla ole ollut yhtä hyvä onni lähetysten kanssa. Nyt tilauksen saavuttua en millään malttaisi odottaa että pääsen testaamaan näitä kaikkia uusia ihanuuksia! :)
 
Vasemmalta oikealle:
Color Club - Space Case
Color Club - It's A Hit!
Essie - Loophole
Essie - Topless & Barefoot
Essie - Coctail Bling

Tämän tilauksen mukana sain ensimmäisen Color Club-lakkani, jotka molemmat osoittautuivat ihanampaakin ihanammiksi! Essien "Loopholen" tilaamisen suurin syy oli, että tarvitsin hyvän hopean lakan konadointia varten, ja tutkiskelujeni perusteella kyseinen lakka sopii siihen kuin nenä päähän. Essien "Coctail Blingiin" olin hieman pettynyt, sillä oletin sen olevan hieman enemmän sinisempi. Minusta ja parista ystävästäni se kyllä näytti pelkältä tasaharmaalta peruslakalta.


Vasemmalta oikealle:
China Glaze - Happy Go Lucky
China Glaze - Sugar High
China Glaze - Passion
China Glaze - Admire

China Glazen "Happy Go Lucky" ja "Sugar High" olivat mulle ihan pakkohankintoja, sillä häpeissäni täytyy myöntää, etten ole omistanut hyvää tavallista keltaista tai edes pinkkiä tähän päivään mennessä.  "Passionin" ja "Admiren" tilasin myöskin hyvin pitkälti konadointi mielessä, mutta kyllä nämäkin kaunokaiset tulevat varmasti kokonaan kynsillekin päätymään useammankin kerran!
 
Nyt sai kyllä kynsien lakkailu uutta potkua näiden ihanuuksien myötä! Ehkäpä huomenna jo näette blogissa ensimmäiset uusien lakkojen kokeilut. Erityisesti tällä hetkellä himottavat nuo molemmat Color Clubin edustajat, joten saa nähdä kumpi niistä päätyy ensimmäiseksi kynsille ;)

9 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Mua houkuttaa myös noi Color Clubin lakat kun en ole niitä ikinä testannut..

Rose kirjoitti...

Ihania lakkoja!

Aurica kirjoitti...

Oh god, passion ja admire! Ihan silmiä hivelee! *3*

Anonyymi kirjoitti...

Oih, ihania.
Varsinkin nuo China Glazet näyttää hirmuisen houkuttelevilta.. :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä tilasit ja paljon maksoi :) ?? rupeas itseäkin himottamaan tuo pakkaus :D

Inkku kirjoitti...

Paljon makso noi postimaksut? :)

Piia kirjoitti...

Hauska kuulla, että muitakin miellyttää nämä lakat :D

marru: Mua houkuttelee nuo kaikki!! ;)

Anonyymi: Trans Designilta tilasin ja koko satsi taisi maksaa noin 35-40 euroa :)

Inkku: Postitukset maksoivat yhdeksälle lakalle 20 dollaria =)

Katjamaria kirjoitti...

Tuo Trans Designilta tilaus kyllä kiinnostaisi. Kiva olisi kuulla tilauksen teosta enemmänkin, kun lakat ovat niin halpoja.. Se lienee siis ihan luotettavaksi todettu nettikauppa? :)

Piia kirjoitti...

Katjamaria: Olen kuullut nettikaupasta vain pelkkää hyvää, vaikkakin joillakin epäonnisilla on kuulemma joskus matkalla hajonnut kynsilakkapullo paketin sisässä. Itse olen kolmesti tilannut ja saanut kaikki lakat ehjänä kotiin. Sitä paitsi tilatessa on mahdollisuus maksaa PayPalilla, jonka kautta rahat saa takaisin, jos paketti ei tule perille, joten rahoja ei ainakaan voi menettää. Suosittelen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...