keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kuinka siisti voi lakka olla?!


Trans Designin - tilauksestani ensimmäiseksi kokeiluun pääsi Color Clubin uudesta Backstage Pass-kokoelmasta tuttu "It's a Hit!". Lakka on todellakin oma hittini ja niin kaunis kuin vain voi olla! En ole törmännyt tämänkaltaiseen lakkaan koskaan ennen, joten "It's a Hit" onkin mielestäni mielenkiintoinen ja erikoinen tulokas lakkavalikoimiin. Läpinäkyvän lakan sisältämät suuret kuusikulmaiset violetit glitterit säihkyvät upeasti kynnellä, ja tuo mukanaan lukemattomia mahdollisuuksia yhdistellä sitä erilailla ja erilaisiin lakkoihin.


Tilausta tehdessäni tutkiskelin kyseisen lakan swatcheja ja arvosteluita erilaisista kynsiblogeista, ja lähes kaikissa niissä valiteltiin sen huonoa ja vaikeata levittyvyyttä. Otinkin tietoisen riskin lisätessäni sen tilauslistaan, ja näin kerran lakkaa kokeiltuani voin todeta arvosteluiden olleen oikeassa. Lakka on tosiaan hankala levittää, ja isot glitterpalaset tuppaavat tulemaan yhdessä köntissä kynnelle. Tavallisen lakkauksen perusteet voi tämän lakan kohdalla unohtaa, ja glittereitä pitääkin kaivella pullosta ja tähtäillä sudin avulla kynteen. Itse en lähtisi lakkaa suosittelemaan heikkohermoisille tai kovin kokemattomille lakkaajille, mutta jos selviät näiden levitysongelmien kanssa, lopputulos on u-p-e-a!


Kynsissä pohjalla on Sephora by OPIn "Just a Little Bit Dangerous", joka on sävyltään tyylikkään tumma violetti. Sopii hyvin syksyn ja talven arkeen ja juhlaan :)

Nämä kynnet olivat ihanan näyttävät ja hohtavat juuri omaan makuuni ilman "ala-aste-efektiä", jota kimaltava vaaleanvioletti glitter voi joskus tuoda mukanaan. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä hittiä muiden lakkojen kanssa! :)

8 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

No jaa, jossain blogissa just solvasin noita isoilla glittereillä olevia lakkoja mutta tässä näyttää kyllä ihan kivalta! Jos vertaat siihen, että saman olisi tehnyt irtoglittereillä niin onko vaivan arvoinen erillinen lakka?

Rose kirjoitti...

Ihana lakka!

Senni kirjoitti...

Todellakin muuten kivan näköinen lopputulos! :)

Piia kirjoitti...

Maiju: Kyllä musta on todellakin sen arvonen! Noita glittereitä on tossa lakassa niin paljon ettei niitä kovin tarkkaan tarvii sieltä pullosta onkia, enkä tosiaan jaksais tota määrää asetella irtoglittereitä kynsille :)

Rose & Senni: Kiitti! =)

Linkku kirjoitti...

Toi lakka näyttää niiiiiiiin ihanalta! Oi :)

Piia kirjoitti...

Linkku: Se on kyll niin ihana! <3

Elina kirjoitti...

Ihanat kynnet! Ihan loistavat esim. pikkujouluihin tai uuden vuoden pirskeisiin! Voisin tilata jouluna jotkut kivat kuviot omiini. :)

Piia kirjoitti...

Elina: Ehkäpä mä sulle jouluna jonkinlaiset väsäilen siskoseni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...