sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tummaa turkoosia


Kynnet lakkasin tänään vaaleanpunaisesta linjasta poiketakseni Sephora by OPIn "Teal We Meet Again"-lakalla, jota harmikseni omistan vain yhden pienen pullon. Lakka on kaunis syksyyn ja talveen, joten pitää katsoa, onko sitä enää ensi keväänä ollenkaan jäljellä ;)


Koristelut hoidin mikrohelmillä, timanteilla sekä mikrohelminauhalla, jota tilasin eBaysta kultaisena ja hopeisena. Lopputulos on melko juhlava arjen keskelle, mutta eikös arki saisi välillä ollakin juhlaa ;)

9 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Tosi kaunis!

Rose kirjoitti...

Ihanan värinen lakka, ja kauniit koristelut :)

aisku- kirjoitti...

Oi vitsi, tosi ihanat noi helmet ja timantit :3

Anni kirjoitti...

Kauniit kynnet (:

Piia kirjoitti...

Kiitokset kaikille! :)

Rose: Toi lakka on todellakin ihana!

aisku-: Oon itsekin nyt innostunut noista blingeistä ihan todenteolla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kynnet :) Palautteena antaisin sellaista, että voisit laittaa ensimmäiseksi kuvaksi kynnet ilman koristeluja ja sitten kynnet koristeltuina, olisi jotenkin selvempi :)

- Nelli

Piia kirjoitti...

Nelli: Kiitos kommentista ja palautteesta! :) Toisinaan teenkin niin, mutta itse paljon kynsiblogeja vain Bloglovinin kautta seuraavana jätän monesti vain tavallisesti lakatut kynnet katsomatta, koska oletan postauksen koskevan vain tiettyä swatchia, niin kuin asia usein onkin. Bloglovinissahan uusien postausten kohdalla näkyy siis vain ensimmäiseksi blogipostaukseen asetettu kuva.

Tämä oli kuitenkin hyvä pointti, ja pyrin kyllä ottamaan sen huomioon jatkossa, ja rakentavaa palautetta on aina ihana saada! :)

Claire kirjoitti...

Sun blogia on kiva lukea, varsinkin siksi, että lakkailet paljon ihan peruslakoilla, eikä aina pelkkiä kalliita (opi jne). Mistä tilailet noita timantteja ja miten ja millä kiinnität ne? Tutorial olis kiva :)

Piia kirjoitti...

Claire: Kiitos kommentistasi! Tilaan timantit ja muut koristeet eBayn kautta, jolloin ne ei maksa mun euron tai pari paketti, mikä on älyttömän halpaa Suomen hintoihin verrattuna. Kiinnitän koristeet ihan vain tilkalla läpinäkyvää kynsilakkaa, ja märkään lakkatippaan painan sitten haluamani koristeen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...