perjantai 4. marraskuuta 2011

Kevyt kuin höyhen


Olen metsästänyt täydellistä nudelakkaa jo jonkin aikaa, mutta nyt se oikea taisi vihdoin osua kohdalle! Essien "Topless & Barefoot"-lakka tuli mukana viimeisimmässä Trans Designin tilauksessani, ja se oli juuri oikean sävyinen. Lakkaa on kuvassa kynsillä kaksi kerrosta, ja sen peittävyys on todella hyvä. Rakastan nudesävyjä kynsillä, joten tämä lakka tulee varmasti näkymään kynsilläni useamman kerran :)



Höyhenkuvion leimasin Konadin m77-laatasta China Glazen "Passion"-lakalla, ja lisäksi asettelin kynnelle muutamia valkoisia helmenpuolikkaita. Ensin en pitänyt näistä lähes ollenkaan, mutta yön yli nukuttuani aloin lämmetä näille hieman enemmän. :)

Pidättekö te nudekynsistä vai lakkaatteko mielummin värikkäämmällä?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse tykkään välillä tehdä hillittyjä ja söpöjä nudelakkauksia, mutta on myös kiva tehdä räväkänsävyisiäkin kynsikuoseja :) Onko toi jotain erityistä konad laattoihin tarkoitettua lakkaa, siis toi china glaze, vai kelpaako mikä tahansa lakka siihen käyttöön? :O

Unknown kirjoitti...

Voih, onpa kaunis! Mä käytän selkeästi kausittain värikkäämpiä lakkoja ja vaaleampia...

Anonyymi kirjoitti...

mä käytän aina kyl tosi värikkäitä lakkoja, oli vuodenaika mikä tahansa ;D (ja oikeastaan aika paljon pinkkejä sävyjä.. ;))

www.tahtipolya.blogspot.com

mmeri kirjoitti...

Nudet<3 Rakkautta. Voisin miltei aina käyttää nudeja, mutta kausittain tulee vaiheita kun haluan jotain kirkkaampaa. Myös musta on sellainen mitä tulee useimmiten vedettyä kynsille, jos en koristella jaksa. Noi kynnet on tosi kauniit!!<3

Suvi kirjoitti...

Todella kauniin värinen lakka! :)

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Ihan tavallista China Glazen lakkaa, jonka soveltumisen konadointiin bongasin jostain blogista. Konadoinnissa voi ihan huoletta käyttää ihan tavallisiakin lakkoja, tosin vahvapigmenttiset lakat käyvät siihen paremmin. Kannattaa kokeilla leimata vaikka esimerkiksi paperille kuinka hyvin mikäkin lakka peittää. :)

Maiju: Kiitos! :)

Hani: Pinkit menee mullakin tasaisesti ympäri vuoden! ;)

Mmeri.: Nude näyttää kyllä aina hyvältä ja siistiltä kynsillä myös ilman koristeluja. Musta on kanssa tosi näyttävä ilman koristeluja! :)

Suvi: Kiitti! =)

Rose kirjoitti...

todella nätit kynnet :)

Pumpuli kirjoitti...

Nätisti sopii yhteen tuo hento vaaleanpunainen ja nuo kultaiset höyhenet, ihanat! :)

Anonyymi kirjoitti...

moikka Piia!
Tykästyin sun blogii ihan hirveesti, ku ittekki tykkään laittaa kynsiä ja tälleen. Mulla ois pari kysymystä sulle. :D
1) Mistä fimoja saa? Maksaako ne paljon? Tarviiko niille oman veitsen, vai voiko esim. puukolla leikata? (en ole ennen tehnyt)
2) Paljonko se XL-laatta maksoi? Mistä sen saisi tilattua?

Piia kirjoitti...

Rose: Kiitokset! =)

Pumpulipupu: Voi kiitos! :)

Anonyymi: Kiitos kommentistasi!
1) Omat fimoni oon ostanut eBaysta, jossa niitä sai todella halvalla (n.5e 100 pötköä + veitsi). Suomesta niitä voi bongailla myös kohtuulliseen hintaan ainakin Mimaxilta tai Huuto.netistä. En ole itse kokeillut leikata fimoja muulla kuin fimoveitsellä, mutta voisin kuvitella sen olevan hankalaa esim tavallisella keittiöveitsellä, mutta tuskin täysin mahdotonta, joten kannattaa ihmeessä yrittää! Fimoveitsi on kuitenkin todella ohut, jolloin sillä saa tehtyä helposti ja tarkasti ohuita siivuja, ja fimosiivu ei murru lopussa rikki.
2) XL-laatan tilasin Chez-Delaneyn nettikaupasta, jossa sille taisi tulla hintaa postituskuluineen noin 50e? Kannattaa tarkistaa hinta sieltä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...