sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Metallilepardi


Sain vihdoin ja viimein tilattua Bundle Monsterin uudemman laattasarjan, ja ensimmäiseksi halusin testata BM-221-laatasta löytyvää leopardikuviota. Bundle Monsterin laatassa leopardikuvio on huomattavasti parempi kuin Konadin "vastaavassa", sillä Konadilla kuvio on kovin pientä ja tiheää, jolloin se peittää pohjalakkaa mielestäni aivan liikaa. Bundle Monsterin leopardi onkin mielestäni ihanan väljä ja elävämmän näköinen. :)Kynnet lakkasin Essien upean hopeisella "Loopholella", ja kärkiin tuputtelin sienellä liukuvärjäyksen China Glazen metallinhohtoisella "Admirellä". Kuviot leimasin China Glazen mustalla "Liquid Black"-lakalla, josta tykkäsin tässä lakkauksessa hurjasti, sillä leimausjäljestä ei tullut niin jyrkkä, vaan hyvällä tavalla läpikuultava. Näin kuvio ei siis vienyt huomiota upeilta lakoilta sen alla. :)

10 kommenttia:

Mansikka kirjoitti...

Ihanan herkät! En edes tykkää eläinkuoseista, mutta nämä ovat tosi kivat. :)

Anonyymi kirjoitti...

moikka Piia!
Tykästyin sun blogii ihan hirveesti, ku ittekki tykkään laittaa kynsiä ja tälleen. Mulla ois pari kysymystä sulle. :D
1) Mistä fimoja saa? Maksaako ne paljon? Tarviiko niille oman veitsen, vai voiko esim. puukolla leikata? (en ole ennen tehnyt)
2) Paljonko se XL-laatta maksoi? Mistä sen saisi tilattua?

Niniane kirjoitti...

Ompa kivat kynnet! Toi väriyhdistelmä on tosi toimiva! Ihanaa metallin hohtoa! Itse olen kokenut noiden BM:n kokokynnnen kuvioiden pienen koon vähän ongelmana, niin miten on ton leopardin kanssa? Riittikö se hyvin koko kynnelle?

Piia kirjoitti...

Mansikka: Kiitos! Hauska kuulla että miellytti :)

Anonyymi: Vastasinkin noihin sun kysymyksiin höyhenkynsien kommenttiboksiin, joten käypä tsekkaan sieltä! :)

Niniane: Kiitokset! Tossa BM:n uudessa laattasarjassa kokokynnen kuviot ovat huomattavasti suuremmat kuin vanhoissa, joissa ne hädin tuskin riittivät peittämään puolikkaan kynnen. Näissä uusissa laatoissa koot ovat vähintäänkin yhtä suuret kuin Konadeissa, joten hyvin riitti kynnelle :)

MAARIT kirjoitti...

ihanat..leopardiprintti on ihan must ja toimii lähes aina <3 :).

Rose kirjoitti...

Todella kivat kynnet :)
Tykkään enemmän tuosta BM leopardista kuin Konadin omasta.

Anonyymi kirjoitti...

kiitti vastauksista! ( siis edellisessä postuaksessa) Mut tiiätkö että mistä niitä veitsiä saa, jos ei osta fimoja samaanaikaan..?

Piia kirjoitti...

MAARIT: Kiitos! Leopardi ei petä koskaan ;)

Rose: Tänks! Toi BM:n on kyllä huomattavasti parempi =)

Anonyymi: Eipä kestä! Niitäkin kannattaa katsoo huuto.netistä ja eBaysta, mutta muuten en kyllä osaa sanoa..

Anonyymi kirjoitti...

mistä noita *leimoja* oikeen saa?

Piia kirjoitti...

Ainakin Stockalta ja joistain erikoisliikkeistä voi löytyä ja suomalaisista nettikaupoista esimerkiksi Cecarsshopista, Nelly.com:sta ja Mimaxilta. Kuviot eivät kuitenkaan tule suoraan leimasimesta vaan laatasta, ja voit katsoa miten homma toimii oikeasta sivupalkista olevasta "koristeluohjeet"-linkistä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...