torstai 28. huhtikuuta 2011

Sweet Heart


OPIn "Sweet Heart" on ihanan hempeä vaaleanpunainen lakka, joka käy loistavasti ranskalaisten manikyyrien pohjaksi. En halunnut tehdä tällä kertaa ihan tavanomaista manikyyriä, joten päädyinkin sitten vinoranskikseen hopeisilla timanteilla.


Tarkkasilmäiset voivat huomata kynsieni lyhentyneen äkillisesti. Kynnet alkoivat lohkeilemaan taas niin ikävästi, että oli pakko taas pätkästä kaikki kynnet hieman kompaktimpaan pituuteen. En nimittäin kestä katsella itselläni keskenään selkeästi eripituisia kynsiä, sillä ne mielestäni näytä silloin huolitelluita.


Yllä "Sweet Heart" ilman koristeluita. Lakkaa on kuvassa kaksi kerrosta. Ah mikä lakka!

5 kommenttia:

Keijju kirjoitti...

tosi nätti lakka kyl, pakko myöntää!

Wheatear kirjoitti...

Hauska vinomanikyyri, kun on ovelasti vinon ja normaalin välimuoto.

Tuo Opin lakka <3!

kynnet<!3 kirjoitti...

Oi ! ihanat :) itse en ikinä ole oppinut tekemään ranskalaista manikyyriä ;( en vinoa en suoraa... :( vähän harmittaa :D mutta harjoitus tekee mestarin ! ;D
ja pakko tässä mainostaa hiukan omaa blogianikin! --> http://kynnett.blogspot.com/
en minä noin taitava ole, mutta harjoittelen koko ajan ja paranen kynsi kynneltä! :) käykää katsomassa ;D

Anonyymi kirjoitti...

Menevätkö kynnet helposti keltaiseksi jos käyttää usein ja paljon kynsilakkaa ? Voisitko tehdä postauksen jossa kerrot miten hoidat kynsiä (kynsinauhoja yms.) lakkailua ennen/jälkeen ? Olen aika uusi lukija joten en sellaista postausta ole vielä nähnyt :) Mutta blogisi on aivan huikea, tykkään tosi paljon !

- Riikka

Piia kirjoitti...

Kiitokset!

kynnet: Kyllä se harjoittelemalla sieltä tulee! :)

Riikka: Kynnet kyllä ovat mullakin hieman kellertävät jatkuvan lakkaamisen seurauksena, mutta kannattaa käyttää aina hyvää aluslakkaa lakkausten pohjalla, niin kynnet pysyvät paremmassa kunnossa, eivätkä kellastu niin pahasti. Pistetään tuo kynsienhoitopostaus harkintaan, kun sitä on niin moni jo kysellyt :) Ja hyvä että tykkäät blogista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...