tiistai 3. toukokuuta 2011

Raikas valkoinen


 

Olen jo pitkään halunnut tehdä kokonaan valkoiset kynnet, ja nyt sain vihdoin sen aikaiseksi. Valkoiset kynnet ovat mielestäni todella raikkaat, ja ne tarjoavat todella hyvän pohjan kaikenlaisiin koristeluihin. Kynsilläni olevat kukat löytyvät Konadin laatasta m40, ja niissä on käytetty Konadin "Psyche Pink"-erikoislakkaa. Kukkien lisäksi kynsiäni koristamaan pääsivät myös pinkit helmenpuolikkaat.


Pohjalla kynsissäni käytin Wild and Crazyn "Montana", jota levitin kaksi kerrosta. Kyseinen lakka on todella hyvä ja peittävä, ja sopii loistavasti nail art-käyttöön ja ranskalaisiin manikyyreihin juuri loistavan peittävyytensä ansiosta, eikä näytä hassumalta pelkiltäänkään. :)

4 kommenttia:

Nefernefernefer kirjoitti...

Ompa upeita kynsiä! Ihmisenä, joka ei paljon kynsiään lakkaile, jäin ihmettelemään miten ihmeessä nuo Konad laatat oikein toimivat?

Wiltti kirjoitti...

Wow, todella raikkaat ja nätit! :D Mistä olet noin kivan lakan löytänyt? Omat valkoiset (joita löytyy neljä) ovat hirveän paksuja tai vaikeita levittää, pitää varmaan kattella tuota kyseistä lakkaa :)

pupupupu kirjoitti...

Yksinkertaisen kauniit ja raikkaat kynnet! Todella nätit!

Piia kirjoitti...

Nefernefernefer: Tosta linkistä löytyy hyvä video Konadlaattojen käytöstä: http://www.youtube.com/watch?v=5QXsFbDsgV0 :)

Wiltti: Kiitti! Seppälästä löytyy hyvä valikoima noita Wild and Crazyn lakkoja, ja hintakin taitaa niissä olla vaivaiset 3-4 euroa =)

pupupupu: Kiitoksia paljon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...