keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Flip Flop Fantasy


China Glazen "Flip Flop Fantasy" on ihana korallin sävyinen neonlakka, joka kuivuessaan saa neonlakoille usein ominaisen mattapinnan. Kiiltoa kynsiin saakin sitten kerroksella päällyslakkaa.

Kamerani vääristää neonsävylakkojani hieman...

 Jo yksinään upean sävyisiä lakkoja en yleensä koristele kovin erikoisesti, ja tällä kertaa kynnet saivat kaverikseen dotting toolilla tehdyt pisteet, joiden keskelle asetin hopeiset timantit. Näin lakka pääsee oikeuksiinsa eikä jää liiallisten koristeluiden varjoon. :)

4 kommenttia:

Merenhelmi kirjoitti...

Oletpas taitava noissa kynsijutuissa, vautsi :) tosi hienoja noi kynnet noissa sun edellisissäkin kuvissa, osaat tehä tosi tarkkaa työtä. Hyvä kun itse saan edes pelkkää kynsilakkaa ilman mitään sen suurempia koristuksia levitettyä niin, että lakkaa menee sormiin :D.. No ehkä pitäisi harjoitella :) Nämä hienosti koristellut kynnet on niin kivan näköisiä.

Merenhelmi kirjoitti...

*Siis niin, että lakkaa ei mene sormiin :D. Heh osaampas taas kirjoittaa.. :) Jäin muuten seuraileen tätä blogia (:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokosia noi kynsitimantit on, mitä käytät? :)

Piia kirjoitti...

Merenhelmi: Kiitti! =) Kyllä mullakin ennen oli sitä lakkaa aina ihollakin asti, mutta harjoittelemalla paranee! Itselläni auttoi joskus paljon jo se, kun isosisko käski vetää ihan rauhallisilla vedoilla, kun olin kuulemma niin hätäinen :D Tervetuloa seurailemaan!

Anonyymi: Käytän pääasiassa 2mm timantteja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...