tiistai 4. tammikuuta 2011

Welcome to the Jungle


Tässä on parit aiemmin tekemäni eläinkuosikynnet. Tykkäsin näistä molemmista tosi paljon, ja noi ylemmät seeprakynnet oli musta ainakin aika villit! Noi konad-laattojen kuviot tuppaa olemaan pitkiin kynsiin ja peukaloihin vähän liian pieniä, ja niiden kanssa saa toisinaan vähän soveltaa, että lopputulos olisi siisti. Seeprakynsissä sain peukalon aika huomaamattomasti jatkettua, mutta keskisormessa jäi vähän selkeästi näkyviin mun pelastautumisyritys, mutta onneksi se ei kokonaisuudesta niin pahasti paista silmiin.
Seeprakynsissä käytin Nail Design mustaa mattalakkaa pohjalla ja kuvio valkoisella Konad-lakalla. Leopardikynsissä pohjalla Lumenen #4 "Feel the Love" ja kuvio Konadin ruskealla kuviontilakalla.


Toi Konadin m57 laatta on mun ehdoton lemppari, ja yritänki välttää parhaani mukaan sen liikakäyttöä. Oon onnistunu siinä ehkä turhankin hyvin, koska en oikeastaan käytä sitä enää ollenkaan. Ups. Ehkäpä tässä lähiaikoina multa voidaankin sitte taas bongata eläinkuosia kynsistä.

3 kommenttia:

Enna kirjoitti...

PIIAPIIAPIIA TEET MULLE JOSKUS TOMMOSEEEEET

Anonyymi kirjoitti...

Moi haluutko tehä mullekki tommoset joskus koska näyttää toooosi hienoilta!!! ja voit tulata niitä vanhoja kysilakkojas ;)
- Lotta Peltomaa

Anonyymi kirjoitti...

Taisin rakastua♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...