maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi lempparilakka


Kokeilin joululahjaksi saamaani Lumenen "New world"-lakkaa, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tulos oli ihanan tasainen ja kiiltävä, ja kaiken lisäksi lakka kuivui nopeasti, ja sitä oli helppo levittää. Sävy näytti kynsissä miljoona kertaa paremmalta kuin pullossa, ja vaikka lakka ei oikeastaan ole edes minkään väristä, oli se silti jotenkin niin upean näköinen. Väri tietenkin näyttää kuvissa hieman eriltä kuin luonnossa, mutta se oli jotain vaaleanpunaisen ja ruskean väliltä. Ylemmässä kuvassa lakka on lähempänä oikeaa väriään.


En kuitenkaan osannut sopeutua ihan tavallisiin kynsiin, niin pitihän niihin jotain kuviota saada. Tällä kertaa olin laiska, ja pistin kynsiin pilkkukuviot suoraan Konadin laatasta m79. Näyttääpäs nää pilkut lähikuvassa epäsiisteiltä.. pahoittelut..

2 kommenttia:

keijju kirjoitti...

oo ihanat <3 mua ketuttaa ihan tosissaan että noi lumenen lakat on lopetettu ilmottamatta mulle! :( En ehtiny käydä kattoo mitä ihanuus sävyjä se sisältää :(

Piia kirjoitti...

kiitti! :) joo niiltä on hävinny toi sarja kokonaan ja tilalle on tullu niitä minilakkoja.. tosi harmi, koska noissa oli tosi hyviä ja ihania lakkoja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...