keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Rusetteja


Entiset varpaankysien lakat lähtivät irtoilemaan niin rumasti, että oli pakko tehdä tilalle uudet. Tällä kertaa valitsin väriksi söpön vaaleanpunaisen ja kuvioksikin valkkasin aika simppelin mutta kivan rusetin. Ainakin musta näistä tuli hirmu söpöt! Tuskimpa näitä mun varpaita kovin moni muu katselee näin talviaikaan, mutta omaa päivääni nää kyllä osaa ainakin piristää :)

Kynsissä käytin pohjalla aivan ihanaa Models ownin "Pastel pink" -kynsilakkaa ja kuviot nappasin Konadin laatasta m59. Noi rusetit on ainakin mun sormien kynsiin vähän liian isoja, mutta varpaissa ne näyttää musta tosi kivoilta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä ostat kaikki noi sun konad jutut?:)

Piia kirjoitti...

ite oon tilannu ne saksasta täältä:
http://www.nail-art-design-euro-discount.org/
Maksutapoihin pitää vain vähän perehtyä ja postituskulut ovat melko suuret, mutta sieltä tulee suhteessa tosi halvaks jos tilaa isomman satsin kerralla!
jos haluaa tavaran nopeesti ja tilata pari juttua kerrallaan kannattaa tilata täältä:
http://www.cesarsshop.fi/
toi on suomalainen nettikauppa ja tosi nopea, helppo ja luotettava. Itse en oo kuitenkaan sieltä ikinä tilannut, mutta paljon positiivista palautetta oon siitä kuullut :)

Anonyymi kirjoitti...

Jee kiitti paljon:)

Piia kirjoitti...

niin ja unohdin sanoo että ainakin stockmanneilta saa kuulemma niitä kanssa mutta en tiiä kuinka kiskontahintaan..

Sonjaa kirjoitti...

voi miten suloiset varpaat (: onhan se kivempi katella itekkin nättejä varpaita :D Taas tuli todistetuksi että pitänee munkin tilata tuo konadin m59 laatta <3

Piia kirjoitti...

Kiitokset! Toi laatta on kyllä aivan ihana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...