lauantai 8. tammikuuta 2011

Viva La Nails - Iloa ja pettymyksiäViva La Nails
jakaa siis kynsibloggareille tai taitojaan YouTubessa esitteleville ilmaisia näytepakkauksia, ja päätimpä hankkia sellaisen myös itselleni. Paketti saapuikin postiin ihan parissa päivässä, ja kuoren sisältä paljastui kolme upeaa kynsitarra-arkkia ja kolme vesisiirtokuvaa.


Tämä vesisiirtokuva-arkki oli musta tosi ihana ja sopii tosi hyvin keväisiin/kesäisiin kynsiin. Pitäisi vaan perehtyä miten tollasia vesisiirtokuvia käytetään, mutta tuskimpa se kovin vaikeaa voi olla.
Kokeilin yhden tarra-arkin kukkatarroja äiskän kynsiin, ja niillä sai kyllä piristettyä helposti ja nopeasti tavallisen lakkauksen ilmettä. Itse kyllä en ole kovin ahkera kynsitarrojen kuluttaja, mutta hätävaraksi nämä ovat mulla kyllä loistavia. Tarrat soveltuvat myös niille, ketkä eivät ole kiinnostuneita käyttämään aikaa ja vaivaa kynsien koristamiseen, mutta haluaisivat kuvioita kynsiinsä. Kuvan kynsissä pohjalla Lumenen "New World"-lakkaa.


Kritiikkiä
Koska kritiikkiä pitää osata ottaa vastaan, ja sitä pitää osata myös antaa, niin tässä sitä nyt tulee, kerran aihetta on. Oon innokas kokeilemaan kaikkia uusia juttuja kynsiin, joten päätimpä samalla kertaa ilmaisnäytteen kanssa tilata "kynsihöyheniä". Mietiskelin tilausta tehdessäni paljonkohan höyheniä paketissa mahtaa tulla, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla määrästä huolimatta. Värinä kiinnosti "hot pink" ja kuvassa kyseisen väriset höyhenet näyttivät tältä:


Olin kuitenkin erittäin pettynyt, koska maksoin höyhenistä 1,73 euroa, ja paketista paljastui seuraavaa:


Tuote oli täysin erilainen ja eri värinen kuin sivuilla luvattiin. Hot pink vaihtui tylsäksi vaaleanpunaiseksi ja pitkulainen siro muoto muutui kömpelöksi höyheneksi, ja jos olisin halunnut vaaleanpunaisen, olisin tilannut viereisen tuotteen, joka oli kuvan ja nimen mukaan vaaleanpunainen. Miten kenenkään voi olettaa maksavan 1,73 euroa yhdestä pienestä vaaleanpunaisesta pääsiäishöyhenestä, ja varsinkin kun kuva antaa olettaa jotain ihan muuta? Kyllähän tosta saa tietty jotain kynsiikin kynittyä, mutta silti petyin suuresti, koska odotin jotain ihan muuta.

Vaikka tarra-arkit olivatkin todella kivoja, niin tämä oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun tilaan kyseistä nettikaupasta. Tarroista kiinnostuneille voin kuitenkin nettikauppaa suositella, koska silloin varmastikin saa mitä kuvissa luvataan ja erittäin nopealla toimituksella! Nettisivut löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...