sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Syksyn lehtiä
Tämän päivän kynnet ovatkin hieman syksyisemmät ja neutraalimmat, mutta käyvät hyvin myös keskelle talvea. Kuvat sain Bundle Mostrerin laatasta BM05 ja kynsiä koristaa lehtien lisäksi myös ruskeat helmenpuolikkaat. Pohjalla kynsissä neutraali mutta upea Lumenen nudelakka #4 "New World".

Tuo Lumenen kynsilakka sarja on ilmeisesti nyt harmillisesti lopetettu, ja noita lakkoja oon nähnyt aika monissa alennushyllyissä viime aikoina. Harmi sinänsä, kun tykkäsin noista lakoista tosi paljon, eivätkä ne uudet Lumenen pikkuputelit ole niin mieleeni juuri sen koon takia. Ja syy miksi pullokoot vaihdettiin Lumenella pienemmiksi kuulemma oli, että asiakkaat valittivat liian suurista pulloista, koska lakat ehtivät kuulemma mennä pilalle ennen kuin lakka oli käytetty loppuun. Itse kyllä mielummin valitsen suuren pullon pienen sijasta, mutta ehkä olen sitten vähemmistöä.


2 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Ja pienissä pulloissa, esimerkkinä Mavala (jonka lakkoja en kyllä enää osta yhtäkään), on se huono puoli että kun olet muutamat kerrat kynnet lakannut niin pullo on vajunnut jo puoleen > lakkaa on todella vaikeaa enää sieltä saada/siveltimeen tulee sitä hyvin vähän. :/ Itsekään en noista Lumenen pikkupulloista innostunut. Vaikken kovin montaa noita Quick&Chic-lakkojakaan omista niin mielummin niitä olisin ostanut.

Niin ja todella kaunis ja erilainen lakkaus! :)

Piia kirjoitti...

Toi on niin totta! Parin lakkauksen jälkeen saa kaivella sitä lakkaa sieltä pullon pohjalta.. Niin ja kiitos paljon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...