perjantai 14. tammikuuta 2011

Tänään tuntui vihreältä

Kun sain pinkit seeprakynnet glitterikärkineen tunnin tuskaisen poisto-operaation jälkeen vihdoin pois kynsistäni, oli aika uusille kuoseille. Päätin heti kokeilla uutta jättilaattaani ja kuvioita, joita en ole vielä itse käyttänyt kynsissä. Valinnanvaikeus yllätti kyllä pahasti, enkä meinannut millään keksiä, mitä kuvioita kynsissäni ensimmäiseksi käyttäisin. Jonkin aikaa meni vain ihaillessa kaikkia niitä ihania kuvioita, jotka voisivat mahdollisesti kohta komeilla sormieni kärjissä.


Värimaailman puolesta halusin kokeilla jotain, mitä en yleensä käytä. Valintani osui tällä kertaa vihreään, ja eipä tuo Lumenen lakka näyttänytkään hassumalta kynsissä. Pitkän arpomisen jälkeen päätin leimata kynsien päälle kuviot laatoista m72 ja m66, mutta en ole vieläkään päättänyt, mitä mieltä olen lopputuloksesta. Kynnet ovat toisaalta todella kivat, mutta jokin niissä ei silti iske. No ehkäpä saan sen päätettyä ennen kuin on seuraavien kynsien aika :)


Taustahärpäkkeiden leimauksessa käytin Konadin pastellin vihreää sekä "Pop Greeniä", ja kukissa käytin Models Ownin "Purple Gray"-lakkaa.

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Nätit kynnet.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...