tiistai 11. tammikuuta 2011

Villiä pinkkiä


Tänään innostuin leikkimään vähän vaaleanpunaisella ja räväkämmällä pinkillä. Nämä kynnet ovat pyörineet mun päässä jo jonkin aikaa, ja nyt päätin sitten toteuttaa ne. Onneksi toteutin, sillä näistä tuli niin villit ja ylisöpöt! Pohjalla kynsissä vaaleanpunainen Models Ownin "Pastel pink" ja seeprakuvio mun lempparilaatasta m57. Kuvion tein Konadin "Psycho Pink"-erikoislakalla, joka on kyllä aivan ihanan väristä. Kynsien kärjet dippasin pinkissä glitterijauheessa.Alla käyttämäni tarvikkeet. Maksoin mielestäni aika reilusti (joku 7e) joskus kesällä tuosta pinkistä glitterjauheesta, ainakin verrattuna muihin ostamiini glitterjauheisiin. En kyllä silti ole katunut sen ostoa, enkä ole muualla törmännyt noin herkulliseen väriin :)

6 kommenttia:

EMMA kirjoitti...

Tykkään sun blogista ihan älyttömän paljon, taidan jäädä seurailemaan! :)

Piia kirjoitti...

Kiva että tykkäät ja tervetuloa seurailemaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noita Konad lakkoja saa ostettua (: ?????

T:Innokas kynsitaituri (:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mahtavat kynnet!!! Ja ihanan värinen tuo KONAD lakka :) Mistä oot tommosen laatan saanut. Siin on kivoja noi kuviot... :)

Piia kirjoitti...

Konad-lakkoja ja -laattoja voi ostaa suoraan esimerkiksi Stockmanneilta tai tilata http://www.cesarsshop.fi/ tai nelly.comista. Lakkoina voi käyttää myös joitakin tavallisia lakkoja, joissa on vahva pigmentti :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta, pitänee yrittää tilata joitain kivoja itsellenikin (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...