torstai 18. heinäkuuta 2013

Väriläjäys


Tykästyin tuossa talvella tekemiini kynsiin aikalailla, ja tahdoinkin viedä ajatusta tällä kertaa vähän pidemmälle. Mietin hirvittävän kauan kolmatta väriä oranssin, pinkin ja keltaisen rinnalle, ja hieman epäröiden päädyin violettiin. Näin lopputulosta katsellen värivalinta olikin mitä mainioin, vaikka lakatessa ehdin jo huokaista pariin otteeseen värivalintani vuoksi. :)


Kynnet pohjustin eka OPIn valkoisella "Alpine Snow"-cremelakalla, ja päälle pääsi China Glazen "Papaya Punch", Kikon "283" sekä Models Ownin "Lilac Dream" sekä "Lemon Meringue". Aloitin väsäilemään viivoja Born Pretty Storen kynsitussilla, mutta puolen tunnin päästä rajausten aloittamisesta huomasin pumpanneeni tussia tuhansia kertoja ja saaneeni valmiiksi vain toisen käden todella epäsiistillä ja suttuisella jäljellä. Siinä vaiheessa tussi lensi suoraan roskakoriin, ja päädyin korjailemaan ensimmäisen käden jälkiä perinteisellä ohuella sudilla ja akryylivärillä, ja tällä linjalla jatkoin myös toisen käden.

Onko muilla olemassa positiivisia kokemuksia tästä kynästä, vai onnistuinko saamaan postissa vain yhden onnettoman yksilön?

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Onpas ihanan värikkäät! :)

Bambi kirjoitti...

Mulla toimi samanlainen valkoinen kynä tosi hyvin, mutta tuo samanainen musta oli ihan susi mullakin!

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Ihan mahtavat! Mäkin haluun tällaset värikkäät:)

Piia kirjoitti...

Jenni: Eikös olekin!? :)

Bambi: No hyvä tietää, että niitä voi olla toimiviakin yksilöitä. Jätän kuitenkin uuden tilaamisen välistä kuten myös eri värivaihtoehdot, jota mustaa tilatessani harkitsin :D

Kynsille: Iso kiitos! Väripläjäys kyllä tekee toisinaan ihan hyvää, joten nyt vaan lakkailemaan! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...