keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Luottotavaraa


Teki mieli tehdä kynsiin jotain tyttömäistä ja söpöä, joten päädyinkin yhdistelemään liukuvärjäystä, pinkkiä ja ranskalaista manikyyriä pienillä yksityiskohdilla höystettynä. Aina ei tarvitse olla mitään kovin erikoista ja räiskyvää kynsillä, että niitä jaksaisi ihastella joka vilkaisulla. Sitäpaitsi pinkki tai vaaleanpunainen ei petä koskaan, ja niissä viihdyn kerta toisensa jälkeen! :)


Kärkiin töpöttelin China Glazen "Sugar High"-lakkaa. Ohuella sivelimellä muutamat hennot vedot Konadin pastellin vihreällä leimauslakalla ja dotting toolilla muutamat pisteet kylkeen. Kiiltoa pintaan vielä OPIn Top Coatilla, joka on mun uusi vakiotuote saman merkin Natural Nail Base Coatin lisäksi. Nämä kaksi yhdistettynä kynsilakat muuten säilyvät freesinä kynsillä vaikka viikon. Testattu on ;)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi nätit kynnet! Tuo superkiiltävä päällyslakka sai kynnet näyttämään pikkukuvassa melkein geelikynsiltä! Melkein harmittaa kun on kaikki 20 kynttä geelattu eikä tuollaiselle loistolakalle ole sen takia käyttöä :D

Ella
Kaunis päivä

Piia kirjoitti...

Ella S: Kiitos paljon! Tuo päällyslakka on todellakin ihan mieletön, ja kaikenlisäksi vielä todella kestävä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...