torstai 5. heinäkuuta 2012

Violettia hehkua


Flormarin "U27"-lakan kanssa jatketaan tällä kertaa. Kyseisellä lakalla tuli kuorrutettua Models Ownin "Lilac Dream", ja tässä tarkoituksessa lakka toimii myös upeasti! Pastellin violetti sai päälleen kauniin hehkun ja lakkaaja sai naamalleen tyytyväisen hymyn :)


Epäilin jo alussa nail art-kynillä koristelua, koska sillä tulee monesti hieman liian paksuja siveltimen vetoja. Olisi pitänyt luottaa vaistoon, ja käyttää erillistä ohutta sivellintä, sillä koristeluista tuli kohtuu raskaan oloiset ja tönköt varsinkin, kun pohjalakkaus oli jo itsessään todella kaunis. Ensi kerralla luotetaan kyllä vahvasti omaan vaistoon, vaikka kyllähän näilläkin kynsillä kehtasi pari päivää kulkea :)

2 kommenttia:

Hemulii kirjoitti...

Tuli vaan mielen mitä kynsilakan puhdistus ainetta käytät? Itsellä nousee ongelmaksi herkkä iho eli aina puhdistuksen yhteydessä vaikka olisin kuinka varovainen nii ainetta menee kynsi nauhalle ja hellurei. Sitten kun löydän tökötin mikä ei vahingoita kynsi nauhoja niin aine on tehoton, lakka lähtee pois kymmenen minuutin hinkkaamisen jälkeen jos lähtee ollenkaan...

Piia kirjoitti...

Hemulii: Itse käytän melkein poikkeuksetta Xtran omaa myrkkyä, millä lähtee kynsilakat kynsistä vauhdilla ja sopii leimaamiseenkin erinomaisesti. Olen huomannut, että esim asetonittomat kynsilakanpoistoaineet kuivattavat kynsinauhojani paljon enemmän kuin tavalliset kynsilakanpoistoaineet. Kannattaa kokeilla olla hinkkaamatta niitä kynsilakkoja pois, vaan ottaa reilusti ainetta pumpuliin ja painaa sitä kynsille jonkin aikaa, sillä kynsilakanpoistoaine ei ole hinkkausaine, vaan se liuottaa kynsilakan pois. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...