tiistai 24. heinäkuuta 2012

Sweet Heart timanteilla


Maitomaiset vaaleanpunaiset lakat kuuluvat edelleen suosikkeihini, ja tällä kertaa OPIn "Sweet Heart" sai kaverikseen muutaman rivin neliskanttisia vaaleanpunaisia timantteja. Kyseinen lakkaus upposi meikäläiseen todella hyvin! Viimeisen silauksen upeaan lopputulokseen antoi Inmin "Out the Door"-päällyslakka, joka toi kynsille kauniin geelimäisen kiillon :)


Kynteni ovat alkaneet yhtäkkiä kasvaa aivan hillitöntä vauhtia, ja ne ovat entistä paksumpia! Tuntuu, että koko ajan saa olla viilaamassa, sillä en viihdy liian pitkissä kynsissä. Ei pidä silti valittaa tästä kasvupyrähdyksestä, sillä tämähän on vain hyvä asia! En ole asiantuntija kynsien hyvinvointiin liittyvissä asioissa, mutta veikkaan täysremontin kokeneella ruokavaliollani olevan osuutta asiaan. Aika jännää, miten se ravinto vaikuttaa niin moneen asiaan... :)

11 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Suloiset kynnet!

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kynnet, mä sain tänään juuri paketin jossa on suorakulman muotoisia strasseja. Odottelen vaan mitähän niistä keksin..

Kissaämmä! kirjoitti...

Sweet Heart on ihana, mullakin on se. <3

hiutale kirjoitti...

Oih, ihanat nuo strassirivistöt etenkin! Heti pitää lisätä vastaavat ostoslistalle :D
Ja tuosta ravintoasiassa olen kokenut saman, tosin vähän huonommassa valossa. Liioittelematta puolet hiuksista tippu, kun lopetin lihan syönnin.. Muutaman kuukauden kuluttua tilanne onneks normalisoitui ja nyt tukka on vähintään entisen veroinen.

Piia kirjoitti...

Rose: Kiitokset! :)

Kiisi: Kiitos! Pitäisi varmaan itsellekin hommata eri väreissä kun omistan vaan noita vaaleanpunaisina...

Kissaämmä!: Niin on! <3

hiutale: Oon itekin huomannut, että se tosiaan vaikuttaa niin moneen asiaan! Ravinnon määrää ja laatua on parannettu nyt meikäläisen kohdalla ja se näkyy kynsissä asti!

Anonyymi kirjoitti...

oi noi on tosi siistit! (:
muuten mun on jo pitempää pitäny kysästä että mistä noita strasseja, ja fimoja tilaillu kun sul on noin iso kasa noita fimopötköi jne. ? :)

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Kiitokset! Oon tilannut kaikki omani eBayn kautta, josta ne tulee mulle suoraan jostain päin Aasiaa, eli halvalla lähtee :)

Anonyymi kirjoitti...

hei kauan sulla kestää noi strassit? ja laitaks ne kiinni pelkän lakan päälle vai käytäks liimaa? kiva blodi sulla ja joka kerta saan vaan ihmetellä et kui ihanii kynsii sul on ! :)

Tike kirjoitti...

Kiva nähdä välillä muunki mallisia strasseja ku pyöreitä. :) Pitäis hankkia itsekin.

Nail Holistic kirjoitti...

Nuo strassirivit on aivan parhautta. :)

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Laitan strassit kiinni yleensä pikakuivattavalla päällyslakalla, jolloin ne pysyy kyllä kynnessä lähes aina poistamiseen saakka :)

Tike: Nämä neliönmalliset olivat kyllä aivan ihania!

Nail Holistic: Niin on! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...