tiistai 5. kesäkuuta 2012

Verigreippikynnet


Fimot on taas pitkästä aikaa sytyttäneet tätä tyttöä oikein toden teolla. Ehkäpä asiaan vaikuttaa Seche Viten ja Inmin Out the Door pikakuivattajien tuoma fimosiivujen nopea kiinnittyminen ja kuivaminen kynsille. Siivuttelin tämän kertaisiin kynsiin fimopötköistä herkullisen punaisia verigreippejä joiden kanssa kynsiä koristamaan pääsivät hopeiset timantit.


Kynsillä SinfulColorsin punaisen oranssi "Tapping Nails", jonka seasta löytyy ihanaa keltaista shimmeriä. Lakka levittyy todella kevyesti ja peittää kynnet 1-2 kerroksella. Ja tämä blogi on edelleen hengissä, vaikka viime aikoina on esiintynyt pientä hiljaiseloa. Kynsiä odottaa kuvattuina kamerassa useempiakin kappaleita, kunhan vain kerkeän ne tänne postaamaan :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi miten kauniit :)

Sissi kirjoitti...

Tosi kivat:) Eikö sulla Inm käpristä fimoja? Mulla ne jotenkin rypistyy reunoilta.

Piia kirjoitti...

HANI: Kiitokset! :)

Sissi: Kiitti! En ole ainakaan huomannut, että mulla sellasta efektiä olis tapahtunut. Nuo ainakin pysyi mulla nätisti kynnellä :)

Henni kirjoitti...

Voi vitsit miten ihania kynsiä sulla taas täällä vaik kuin paljon, vois jokaista kommentoida ja kehua :) tosi herkullisia!

Piia kirjoitti...

Henni: Voi kiitos! Kommenttisi piristi mun päivää ihan huikeesti :)

Henni kirjoitti...

Ole hyvä vain ja hyvä jos piristi, se on vastapalvelus kun sä piristät mua näillä ihanilla kynsillä :) jeij! Jatka samaan malliin :)

PLX kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet, upea väri! :)

Jenkku kirjoitti...

Ihanat:)

Piia kirjoitti...

Henni: Yritän pitää tasoa yllä ;)

PLX & Jenkku: Kiitos paljon! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...