torstai 7. kesäkuuta 2012

Minttuseepra


Pitkästä aikaa China Glazen "Re-Fresh Mint"-lakalla lakkaillessani huomasin pullon huvenneen melkolailla. Lakka kuuluu yksiin ehdottomista suosikeistani, joten voi olla, että joudun pistämään uuden kappaleen lähiaikoina tilaukseen. Olen yrittänyt hillitä kynsilakkojen tilaamista ja ostamista, ja tässä yrityksessä olenkin onnistunut todella hyvin. Pariin kuukauteen ei ole postilaatikkoon kolahtanut yhtään uutta kynsilakkaa, ja näin ollen olen hyvin kerennyt lakkailemaan jo omistamillani ihanuuksillani! :)


Kynsien seeprakuvio on leimattu Konadin m57-laatasta, joka on yksi lemppareistani. Leimaamisessa käytin China Glazen kultaista "Passion"-lakkaa, joka toimii tässä tarkoituksessa erinomaisesti! :)

5 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Voi vitsit miten kivat :) Noi värit sopii niin hyvin yhteen !

Kissaämmä! kirjoitti...

Sama laatta on munkin lemppari. :) Sun blogista saa huikeita vinkkejä kynsiin laatoista, jotka jopa omistan! :D Oon vaan huono keksimään kivoja väriyhdistelmiä...

Ssara kirjoitti...

Upeet kynnet taas kerran !! :) Tilasin jo jonkin aikaa sitten yhen laatan(taitaa olla AT13), mut miulla ei vaan oikein onnistu värin siirtäminen siitä laatasta kunnolla leimaan, ja leimasta kynsiin ! Aina lakkaa tulee jonnekki ylimääräistä ja sitten pitää taas aloittaa alusta. Saattaa kyllä olla ongelmana vain harjoittelun puute muttaa.. :D Miten siulla toimi alussa tää leimaaminen ? :)

ture kirjoitti...

Aivan ihanan väriset kynnet. :) noilla tiikereillä tai seeproilla tai mikä ikinä onka ni saa aina hyvännäköstä jälkee. :)

Piia kirjoitti...

Henni: Kiitos! Tykästyin itsekin tohon väriyhdistelmään :)

Kissaämmä!: Toi laatta on kyllä niin huikea! Toikin väriyhdistelmä syntyi aika extempore, joten eikun vaan kokeilemaan eri vaihtoehtoja ;)

Ssara: Kiitti! Kokeilepa tsekata tuolta mun "koristeluohjeet"-tunnisteen alta mun leimausohje, kun sinne oon kirjotellu myös kaikkia vinkkejä leimaamiseen liittyen :) Alussa mulla meni leimaaminen kohtuu hyvin, mutta jossain vaiheessa aloin ottamaan takapakkia ja tuntui, ettei mitenkään onnistu! Mut nyt pidempään leimaamista tehneenä se tuntuu sujuvan kuin vettä vaan, vaikka välillä tulee yhä pieniä faileja ;)

ture: Kiitos! Ton kuvion kanssa ei kyllä vaan voi mennä pieleen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...