lauantai 18. helmikuuta 2012

Todellinen hitti


Color Clubin "It's A Hit!" on ihanan erilainen lakka, joka tuo vaihtelua tavallisten kynsilakkojen joukkoon. Suuret violetit glitterit ovat todella näyttäviä minkä tahansa pohjalakan päällä. Itse valitsin alle tällä kertaa China Glazen mustan "Liquid Leather"-lakan, jonka pinnalta glitterit erottuvat kauniisti edukseen. Näitä kelpasi viime viikonloppuna esitellä muillekin. :)


Kärsimättömimmille lakkaajille "It's A Hit!" ei kuitenkaan sovi, sillä kyseistä glitterilakkaa on toisinaan vaikea levittää kynnelle tasaisesti ja nätisti. Tästä huolimatta pienellä panostuksella saa lakan avulla aikaan upeat ja säihkyvät kynnet, jotka eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nätit ja yksinkertaiset! :)

lähteekö noi glitterit hyvin lakanpoistossa vai jääkö ne kynteen ikävästi kiinni? :o

Anonyymi kirjoitti...

Lähteekö helposti irti poistoaineella? Normaaliglitterikin on meinaan aika vaikea saada irti. Aika mukavaa vaihtelua tuo koko ja ehkä voisin hankkia tuon itsellenikin. :)

Piia kirjoitti...

HANI & Anonyymi: Yllättävän helposti ton sai kynsilakanpoistoaineella pois verrattuna tavallisiin glitterlakkoihin. Normaalisti glittereitä on lakassa ihan miellettömästi, ja ne ovat kooltaan todella pieniä, jolloin niitä on vaikea poistaa. Tämän lakan ison ja harvalukuiset glitterit taas lähtivät helposti yksitellen irti, varsinkin kun vähän kynsillä avitti irroittamista :)

Nailartforfun kirjoitti...

Ihanat kynnet! :)

Piia kirjoitti...

Nailartforfun: Kiitokset! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...