torstai 16. helmikuuta 2012

Tervetuloa lyhyet kynnet!


Nyt lyheni tämän bloggaajan kynnet! Treeneissä olen joutunut tekemään hieman kynsille rajumpaa paikkaa, ja kynteni ovatkin olleet todella kovilla viime aikoina. Ajattelinkin saman tien lyhentää ne ihan huolella, ettei koko ajan tarvitsisi nyyhkiä katkeilleiden kynsien perään, ja lyhyinä ne todennäköisesti tulee ainakin toistaiseksi pysymään. Siistissä neliömäisessä muodossa yritän kuitenkin niitä pitää, jolloin yleisilme on huolitellumpi kynsien pituudesta huolimatta. Kynnet kestävät näin myös paremmin iskuja ja kolhuja. :)


Kynnet lakkasin Essien "Topless & Barefootilla", joka on täydellinen nudecreme-lakka. Jos saisin valita autiolle saarelle kanssani yhden lakan, se todennäköisesti olisi tämä. Kynsiin kuvioin leopardikuosia dotting toolin avulla, ja en olekaan ennen tehnyt sitä kuin muutamaan kynteen kerrallaan. Ennen ajattelin, että koko kynsiin käsinmaalattu leopardikuosi olisi ihan liikaa, mutta nyt sitä kokeiltuani totesin sen olevan aivan ihana!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi! Aivan todella upeasti tehty tuo leopardikuvio, kateeksi käy! :) Mitä mustaa lakkaa muuten käytät näissä koristeluissa?

Niniane kirjoitti...

Todella hyvän näköiset! Ja ihanat värit tässä kokonaisuudessa!

Gloss kirjoitti...

Tosi kivat kynnet!!

miu kirjoitti...

Lyhyetkin kynnet ovat oikein kauniit :)

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos! Näissä kynsissä käytin China Glacen Liquid Leatheria, mutta toisinaan käytän mustaa nail art-lakkaa tai akryyliväriä :)

Niniame: Kiitos paljon!

Gloss: Kiitti! =)

miu: Se on kyllä totta! :)

Nunnu kirjoitti...

Tosi kivat värit ja nätit kynnet!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat kynnet! miten teit ne?
Mun kynsiblogi, jossa ei näe noin hienoja lakkauksia, mutta käyhän silti kurkkaamassa http://essis-thenailadventure.blogspot.com

Verieana kirjoitti...

Kiva kun jossain on lyhyet kynnet! Omat töppökynteni ovat ihan onnettomat, ja on aina niin hankala keksiä niihin mitään kivaa koristeeksi. Nyt voi sitten hakea inspiraatiota täältä :)

pieni tulitikkutyttö kirjoitti...

Kivat noi lyhyemmätkin kynnet :)
Ja leopardikuvio toimii aina!

Rose kirjoitti...

Nätit ovat myös lyhemmät, ei tarvitse koko aikaa pelätä kynsien katkeamista.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienot, itellänikään ei ole nyt pitkät kynnet, joten sain näistä hieman vinkkejä. :)

Henni kirjoitti...

Oon aina ollut sitä mieltä että lyhyet kynnet on jopa jossain mielessä viehättävämmät kuin tosi pitkät, sullaki tosi kauniit ja kiva lakkaus :)

Veera kirjoitti...

ihana blogi <3


http://me-myself-mystyle.blogspot.com/

Piia kirjoitti...

Nunnu: Kiitosta paljon! :)

Essis: Kiitti! Pohjalakan päälle levitin kynsilakalla muutaman tummemman ruskean läikän, ja lopuksi dotting toolilla piirtelin mustalla lakalla läikkien reunat :)

Veriana: Kyllä lyhyisiinkin kynsiin saa hienoja koristeluita, ja oma missio tällä hetkellä onkin tämän todistaminen :)

pieni tulitikkutyttö: Tykkään yllättävän paljon näistä lyhyistäkin kynsistä, ja varsinkin kun juuri tämä leopardi on niitä koristamassa :)

Rose: Helpottaa kyllä kummasti! Näitä pitää vain jatkuvasti olla viilaamassa lyhyemmäksi, sillä ne kasvavat huomaamatta pidemmäksi kuin olisi tarkoitus!

Anonyymi: Toivottavasti onnistun tarjoamaan inspiraatiota muillekin lyhyiden kynsien omistajille!

Henni: Kiitos! Alan hiljalleen yhtyä mielipiteeseesi näistälyhyistä kynsistä :)

Veera: Kiitokset! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...