keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karkkipäivä!


Testasin ensimmäistä kertaa Konadin Q1-laatan karkkikuviota ja ihastuin! Hurjan söpö kuvio, ja plussaa kuvion vaihtelevuudesta ja suuresta koosta laatassa, jolloin jokaiseen kynteen saa leimattua hieman erilaisen kuvioinnin :)


Kynnet lakkasin China Glazen "Sugar High"-lakalla, jonka kotiutin viime kertaisessa Trans Designin tilauksessa. Pari päivää sitten tuli pistettyä uusi tilaus tulille samaiseen nettikauppaan, ja parin viikon päästä pitäisi saapua yhdeksän uutta ja ihanaa lakkaa niiden onniselle omistalle. Tilasin tällä kertaa omaan makuuni hieman erilaisempia lakkoja laajentamaan lakkavalikoimaani. Jeij! En malta odottaa!

12 kommenttia:

-Caramel- kirjoitti...

Tosi suloset kynnet, ihanat :)

Johanna/Kiisseli kirjoitti...

Kivat kynnet :)

Anonyymi kirjoitti...

tosi söpöt kynnet :)

Belegwen kirjoitti...

Itsekin tuli laitettua Head 2 Toe-verkkokauppaan tilaus viikonloppuna.. Todellakin odottavan aika on pitkä, kun pitää vielä ensi viikkoon odotella niiden saapumista! :)
Pitäis varmaan itsekin hommata tuo Q1-laatta, kivat kuviot siinä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat :D Mäkin ihastuin noihin ♥

Piia kirjoitti...

Kiitoksia paljon kaikille! :)

Belegwen: Ollaan siis molemmat jännäilemässä tulevia paketteja! :) Tuo Q1-laatta on mun mielestä todella kiva ja hieman erilainen kun Konadin tai muiden valmistajien laatat yleensä, ja jokainen laatan kuvio on suunniteltu huolella, eikä vain laitettu tylsiä kuvioita laatan täytteeksi :)

Papu kirjoitti...

Söpöt kynnet! Oletko aiemmin tilannut 9 lakkaa kerralla TransDesignista? Eli tiedätkö varmuudella, että sen verran tosiaan mahtuu Flat rate -kuoreen? Mulla oli viimeksi kahdeksan kun olen aina kuvitellut että se on se maksimi mitä siihen kuoreen mahtuu, mutta en kyllä katsonut miten tiukkaan se oli pakattu :)

Piia kirjoitti...

Papu: Oon tilannu kahdesti ennenkin ja yhdeksän lakkaa oon tilannu kummallakin kerralla :) Näin mä oon muistakin blogeista muistaakseni lukenut. Hyvin on lakat mahtuneet siihen pikkupakettiin, eikä ole ongelmia ollut :)

Giraffe kirjoitti...

Tuo laatta on ihan super hieno ! tahtoo !! Omistat muuten varmaan kaikkia hienoja työkaluja ? Itselläni on pikkupensseli ja nuppineuladottingtool ;D
On teillä bloggaajilla mielikuvitusta (: Se on ihailtavaa ! Sunkin blogi on kokonaisuudesaan Tosi hieno ! (:

Kynsille kirjoitti...

Nam mitkä kynnet! Mullekin toi laatta!:D

Ihanan pirtsakka pohja ja nuo kuviot varsinkin niiin ihania!:)

Kynsille kirjoitti...

Nam mitkä kynnet! Mullekin toi laatta!:D

Ihanan pirtsakka pohja ja nuo kuviot varsinkin niiin ihania!:)

Piia kirjoitti...

Giraffe: Kiitos paljon! Kyllä alkeellisillakin välineilla saa upeita kynsiä aikaiseksi! Viime aikoina olen turvautunut todella paljon pelkkiin hammastikkuihin ja maalarinteippiin kynsien lakkauksessa ;D Sitä paitsi nuppineula korvaa dotting toolin aivan täydellisesti! ;)

Kynsille: Kiitti! Toi laatta on kyllä niin loistava =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...