torstai 8. syyskuuta 2011

Pelastava enkeli


Onnistun aina tökkäämään etenkin keskisormen tai peukalon kynteni jonnekkin, jolloin kynsi lähtee lohkeamaan kivuliaasti keskeltä kynttä. Usein myös treenatessa tulee katkottua kynsiä, ja olen huomannut, että tähän katkomisprosenttiin ei vaikuta omistanko pitkät vai pätkät kynnet.

Nyt ongelmiini on tullut ratkaisu, sillä sain niin sanotusti synttärilahjaksi jo pitkään etsiskelemäni Dependin kynsien korjaussetin, joka on mun todellinen pelastava enkeli!


Settiä on yllättävän helppo käyttää, ja pakkauksessa on hyvät ja ytimekkäät ohjeet. Leikataan halutun kokoinen pala silkkikuitutarraa karhennetulle ja puhtaalle kynnelle, joka kiinnitetään kolmella kerroksella korjausgeeliä ja geelin aktivaattoria. Pinnasta tulee läpinäkyvä, huomaamaton, todella kiiltävä ja tasainen.

Kiillotusviila, kynsiviila, appelsiinipuutikku, silkkikuitua, aktivaattorisuihke, geelilakka

 
Ensimmäiset kokeiluni ovat olleet onnistuneita, vaikka kynsilakkaa poistaessa paikka on usein irronnut. Suunnitelmanani on kokeilla seuraavan kerran asetonitonta kynsilakanpoistoainetta paikatun kynnen kanssa, ja katsoa kestääkö paikka tällöin paremmin. Onneksi uuden paikan tekeminen on helppoa ja nopeaa, joten irtoaminenkaan ei ole niin haitallista.

On se vaan niin ihana, ettei tarvitse leikata kynsiään aivan nysiksi yhden alkaessa lohjeta, vaan kynnen voi huoletta paikata kuin uudeksi! :)

8 kommenttia:

enniii kirjoitti...

hei onko mitään tietoa mistä sais noita? (: mullekkin olis todella tarpeellinen.

Piia kirjoitti...

Kickseissä noita myytiin yhdessä vaiheessa tossa kesällä, mutta sillon kun näin niin ne oli alessa niitä ei sen jälkeen oo näkyny.. Kannattaa käydä kuitenkin kysäsemässä sieltä tai jostain muusta Dependiä myyvästä liikkeestä :)

Sonne kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyy varmaan metsästää tuo setti joskus! :)

Rose kirjoitti...

Kiitos vinkistä, pitääpä katsoa tuon jos läytäisin! :)
Paljo tuo muuten maksaa?

Heatley kirjoitti...

Hei! Olisitko halukas tekemään tosta hommasta tutorialin?? :)

Piia kirjoitti...

Sonne: Olepa hyvä! Toi oli kyllä löytö! :)

Rose: En muista kyllä ton hintaa yhtään, ja se oli vielä alennettu sillon. Olisko ollut alennuksessa reilu kympin?

Heatley: Katsotaan jos saisin sellasen aikaiseksi :)

Johanna kirjoitti...

Oih ja voih, sun kynnet on muodoltaan ihanat ja sit ku osaat tehä kaikkia kivoja kuvioita jajaja sulla on ihania värejä ja oon ihan rakastunu sun blogiin ♥.♥

Piia kirjoitti...

Kiitos Johanna ihanasta kommentista, jolla piristit suuresti päivääni! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...