keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Charming Nails Plate


Katsokaas mitä mun postilaatikkoon kolahti juuri äsken!


Konadin Q1-laatta! Ja se on täydellinen! Joka ikinen laatan kuvio on niin mielettömän upea, enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan niitä kaikkia! Alla kuitenkin ensimmäinen kokeiluni lintukuviolla :)


Kynsissä pohjalla OPIn "Mimosas For Mr. & Mrs.", joka on maitomainen vaaleanpunainen cremelakka. Kynsissä lakkaa on kolme kerrosta. Kuvio sopii mielestäni loistavasti kyseisen lakan hempeyteen :)


Tuota Q1-laattaa on saatavilla vain rajoitettu erä, joten jos et ole vielä kerennyt omaasi hankkia, niin kannattaa hommata se ajoissa täältä ennen kuin on liian myöhäistä. Hinta 10 euroa on hieman korkeampi verrattuna muihin laattoihin, mutta pidän kuitenkin hintaa laatan arvoisena ;)

8 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Noi sun kynsijutut on kieltämättä ihania. Kaikki OPIn lakat ym, mutta ihan uteliaisuudesta kysyn - paljon sulla menee kuukaudessa kynsitarvikkeisiin? Eikö noi OPIn lakatkin maksa maltaita? Tosin lopputulos on ainakin maksamasi hinnan arvoinen... Ja ostatko kaikki kynsitarvikkeesi aina netistä :)?

Piia kirjoitti...

Maija: Kiitos! Nyt en ole pitkään pitkään aikaan ostellut sen suuremmin mitään kynsitarvikkeita, paitsi nyt ton Q1 laatan ja kesällä pari alelakkaa. Tilaan lähes kaikki lakat ja tarvikkeet ulkomaisista nettikaupoista tai eBaysta, joissa OPIn lakat maksaa noin 5-7€ pullo ja CG:t 3-6€ pullo. eBaysta ostettaessa kynsitarvikkeet maksavat ihan naurettavan vähän alle eurosta pariin kolikkoon, joten aika pienellä budjetilla mennään, sillä opiskelijan tuloilla elän, enkä käy sen suuremmin palkkatöissä tai saa rahallista avustusta muualta. Kun vähän sumplii rahankäyttöpolitiikkaansa, niin löytää helposti varaa niihin asioihin, mitä todella haluaa :)

Katariina kirjoitti...

Aivan supersöpöt kynnet! :) Ite en oikee voi tehä nii paljoo kynsijuttuja ku mulla on niin lyhyet harrastusten takia...
Mut hei jos viittit nii käykkös katsomas http://muotimuumit.blogspot.com :)

Rose kirjoitti...

Tuo laatta on niin ihana, harmi vain en saa ostaa sitä. Enkä usko, että niitä on vielä yli kuukauden päästä. Mutta no can do. Äitini siis ei anna minun ostaa kyseistä laatta, vaikka kuinka yritän.. :/
Ihanat kynnet! :)

Charming Nails kirjoitti...

Oi että miten suloiset :) kokeilen kyllä tästä innostuneena lintua vaaleanpunaisen päällä :)

Piia kirjoitti...

Katariina: Kiitos! Ei nuo mullakaan oo kovin pitkät juuri treenauksen takia, mutta ei oo niin lyhyitä kynsiä ettei niitä vois koristella ;)

Rose: Voihan se rajoitettu erä olla kuitenkin todella suuri, joten sitä voi ollakin jäljellä vielä silloin :) Niin ja kiitos!

CN: Kiitti! :) Hassua, että innostuit mun kynsistä, kun se yleensä menee toisin päin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Rakastuin näihin sun lintukynsiin... Totta ! Toi laatta on ihan mahtava!!!! (: Monta vaaleanpunaista/pinkkiä kynsilakkaa sä oikein omistat? :DD Oot muuten todella taitava käyttämään noita konad laattoja (;

Piia kirjoitti...

Kiitos! :) Vaaleanpunaisia ja pinkkejä mulla on kyllä suhteessa vähän, jos ottaa huomioon mun lakkakokoelman määrän ja että mun lemppariväri on pinkki, mutta en kyllä osaa sanoa kuinka monta niitä mulla todellisuudessa on :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...