lauantai 3. syyskuuta 2011

Glitzerland


OPIn "Glitzerland" on ehdottomasti mun suosikkini kultaisista lakoista, sillä se ei taita liikaa keltaiseen kuten useimmat kultalakat. Se kuuluukin ehdottomiin luottolakkoihini, eikä petä koskaan! :)


Inspiraatio katosi jonnekin, kun piti alkaa miettimään mahdollisia koristeluita. Päädyin kuitenkin tuttuun lepardikuvioon, mutta heti sen valmiiksi saatuani tajusin toteutuksen olleen todella huono varsinkin kun valitsin täplien sisäväriksi pohjaan nähden aivan liian tumman "Suzi Loves Cowboys"-lakan. Lopputulos näytti lähinnä rumalta lehmäkuviolta... Päätin poistaa kuviot kynsistä ja keksiä jotain muuta, mutta koristeluja pois pyyhkiessäni tajusin ruskean lakan poistuvan ilman akryyliväreillä tehtyjä reunoja. Tämä versio miellytti minua huomattavasti enemmän, joten päätin jättää kynnet niin :)


Omasta mielestäni jälkimmäinen ja lopullinen versio oli huomattavasti siistimpi ja tyylikkäämpi. Ei ehkä parhaimpia luomuksiani, mutta tykkään niistä silti :)


4 kommenttia:

Vanquish kirjoitti...

Kivat! :)On kyllä parempi ilman sitä ruskeaa, vaikka ei sekään huono ollut!

Rose kirjoitti...

Ihanan värinen tuo kultainen lakka!
Itsekkin on minusta parempi tuo jälkimmäinen versio :)

Tanja kirjoitti...

Onpa ihanan väristä! Itse ostin H&M vasta samantyylisen hopeisen lakan ja mietinkin juuri, että mistäköhän samanlaisen kultaisen löytäisin :)

http://todellajossain.blogspot.com/

Piia kirjoitti...

Vanquish: Tänks! Varsinkin kaukaa katsoen tuo lopputulos näytti paljon paremmalta :)

Rose: Kiitti! Toi Glitzerland on kyllä tosiaankin aivan huikea!

Tanja: Kiitos! Nyt vaan kosmetiikkaosastoille tai nettikauppoihin tota etsimään! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...