keskiviikko 31. elokuuta 2011

I'm Suzi & I'm a Chocoholic


Syksyn tehdessä tuloaan on hyvä testailla kesällä ostettuja syys- ja talvilakkoja. Tällä kertaa kokeilin upeaa tummanpunaista OPIn "I'm Suzi & I'm a Chocoholic"-lakkaa. Lakan nimi viittaa mielestäni kohtuu voimakkaasti ruskeaan sävyyn, mutta pullossa ja kynsillä lakka on kokolailla punainen. Kynsissä kuitenkin pidempään ollessa lakka hieman tummuu.

"I'm Suzi & I'm a Chocoholic" on mielestäni todella näyttävä ja rohkea punainen. Plussana lakalla on erittäin kiiltävä pinta ilman päällyslakkaakin.

Ensi kerralla jätän tämän lakan kynsilleni sellaisenaan, sillä en halua lakan kauneuden jäävän koristelujen varjoon. Tällä kertaa kuitenkin koristelin kynnet Konadin laatasta s4 löytyvillä kuvioilla, joihin kuitenkin olin erittäin tyytyväinen :)Tämän lakan satuin bongaamaan kesällä Sokoksen poistopöydästä vain viiden euron hintaan, joten se oli mielestäni todellinen löytö! Uskaltaisin veikata, että tämä lakkaa taitaa tänä talvena olla mulla kovassa käytössä ;)

7 kommenttia:

hiutale kirjoitti...

Itekin oon pitkään pyöritelly käsissäni tummia punasia ja luumun värisiä lakkoja, vihdoin taitaa tosiaan olla niitten aika! Ja nuo leimaukset on kyllä kivat, en oo tainnu kovin monesti samaan kuvioon törmätä..

Anonyymi kirjoitti...

tuo lakka näyttää yksinään vähän hmm..hassulta, mutta leimojen kanssa ilme muuttuu 100% +!! :) älä siis pahastu jos itse tykkäät lakasta muutenkin, ajattelin vain ilmaista mielipiteeni :DD

www.tahtipolya.blogspot.com

Nails1820 kirjoitti...

vähän jännät kuviot! :O En oo missää blogissa ennen nähnyt noita, mutta tosikivan näkösii! Vielä kun tietäisi, mitä ne tarkoittavat.. :D Ja oon kyl ihan kateellinen kun noin halvalla löysit ton ihanan kynsilakan :( Täydellinen syksy-talvi lakka!

myntah kirjoitti...

ihana syksyinen sävy tolla lakalla!:)

Rose kirjoitti...

Onpa ihanan värinen lakka, ja nuo kuviot sopii tosi hyvin kyseiseen lakkaan! :)

Papu kirjoitti...

Onpas kaunis lakka ja kivat noi leimaukset! Mua niin harmittaa, kun en ole tainnut ikinä nähdä missään OPIn lakkoja alennuksessa, ja säännöllisin väliajoin luen muiden blogeista milloin mistäkin löydetyistä tarjouslakoista :D

Piia kirjoitti...

hiutale: Nyt saa tosiaan taas vaihtelua, kun saa lakkailla huoletta taas tummemmilla sävyillä :) tosiaan tota laattaa en oo ihme kyllä kenelläkään muulla varmaan nähnyt..

Hani: Enhän mä nyt tollasesta pahastu, jokaisella on omat mielipiteensä, eikä ne voi ikinä olla kaikilla samat ;) Oon sen verran oman tien kulkija, ettei toi mua mihinkään suuntaan hetkauta :)

Nails1820: En ole kyllä tohon laattaan tosiaan muualla törmännytkään, mitä tosiaan ihmettelen kovasti, sillä se on yksi ehdottomista suosikeistani :) ja sen kun vielä tietäis, että mitä noi tarkottais :D

myntah: Kiitti! Se kyllä sopii hyvin syksyyn!

Rose: Kiitoksia :)

Papu: Kiitti! Mäkin mietin tolleen just ennen kun satuin törmäämään tohon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...