lauantai 5. helmikuuta 2011

Postipäivän ihanuus


Rakastan sitä tunnetta yli kaiken, kun postilaatikosta löytyy pieni pehmustettu kirjekuori tai ilmoitus paketista, joka odottaa minua postissa. Tällä viikolla olen saanut kokea sen riemun ja ihanuuden jo kahdesti. Ensimmäinen minua postissa odottanut paketti oli Briteistä (vain kaksi päivää tilauksesta), ja sisältä paljastui kaksi aivan ihanaa kynsilakkaa. Olen himoinnut tuota Eyekon ihanaa vaalenapunaista Chi Chi Polish-lakkaa jo pidemmän aikaa, ja muutama päivä sitten eksyinkin Eyekon sivuille. Ilokseni sain huomata, että postituskulut Eurooppaan olivat ilmaiset ja yli 15 punnan ostoksien mukana saa lahjana kuvassa olevan Vintage Polish-kynsilakan. Sorruin siis heti.


Mietin aluksi, että olisin ostanut sillä 15 punnalla pelkästään kynsilakkoja, mutta värivalikoiman ollessa hieman suppea, selailin huvikseni muita Eyekon kosmetiikkatuotteita. Tarjouksista huomasin kaksi kasvovoidetta yhden hinnalla, joista toinen oli heleyttävä ja toinen sävyttävä.  Lumenen kasvojenhoitotuotteita aina käyttäneenä innostuin kokeilumielessä tilaamaan kyseiset voiteet.


Kokeilin samantien molempia voiteita, ja odotin kyllä niiden oleman hieman enemmän voidemaisempia ja kysenalaistaisin ehkä niiden kosteutustason. Kuitenkin voiteista näyttäisi saavan aivan ihanan pohjan meikille, sillä vasemmanpuoleinen voide heleytti kasvot todella kauniisti ja ennen kaikkea tasaisesti, ja oikeanpuoleinen antoi kasvoille kauniin sävyn heleytyksen lisäksi. Normaalikäytössä pysyn kyllä Lumenen kasvovoiteissa, mutta yllätyin erittäin positiivisesti Eyekon voiteiden heleytys- ja sävytystehosta, ja varmasti tulee olemaan minulla kovassa käytössä aamuisin. Kaikista näistä Eyekon tuotteista täytyy vielä sanoa, että pakkaukset ja purkit ovat aivan ihania ja yksilöllisiä! Esimerkiksi jokaisella kynsilakalla on oma erilainen ja upea etikettinsä.

Toisesta pienestä kirjekuoresta, joka odotti minua kiltisti postilaatikossa, löytyi eBaysta tilaamiani ihania vaaleanpunaisia helmenpuolikkaita. Helmiä olikin hyrrässä ihan kiitettävä määrä, joten niitä voikin sitten huoletta tuhlailla kynsien koristeluissa :)

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Heii, sain inspiraation noista sun aiemmista kynsistä ja linkitin sun postauksen mun blogiin :)

http://girlsnailart.blogspot.com/2011/02/just-because-no-one-saw-it-doesnt-mean.html

Piia kirjoitti...

ihanaa että joku saa inspiraatiota minulta, ja hienot kynnet kyllä saitkin aikaiseksi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...