maanantai 7. helmikuuta 2011

Kiireen keskelläKiirettä on pitänyt, joten täytyi tyytyä melko pikaiseen lakkaukseen. Pohjalla Models Ownin aivan ihana neonpinkki "Bubblegum" -kynsilakka, joka näyttää kynsissä joka kerta aivan yhtä upealta ja räväkältä. Kuvio on peräisin varmasti monille jo tutusta Konadin laatasta m57, joka on kyllä yksi suosikkilaatoistani.

Odotan jo kovasti, että kerkeän testailemaan poikaystävän tuomia ihania jenkkilän tuliaisia, jotka tänään sain. Näiden ihanuuksien joukosta löytyy mm. kuusi OPIn minilakkaa ja kaksi saman merkin tavallista lakkaa sekä yksi SinfulColorsin edustaja :)

6 kommenttia:

Yóna kirjoitti...

Näyttää ihan karkkikynsiltä :) Söpöt<3

heini kirjoitti...

aivan ihanat kynnet! mulla on kauheet ongelmat mun kynsien kaa ku oon purru niitä aina, ja nyt koitan kasvattaa mut ne liuskottuu heti ku on kasvanu millinki ja sitte ne katkee :s en varmaa ikinä saa näitä läheskää tollasiks ku sulla

Jenni kirjoitti...

upeeeet kynnet ;) ♥
http://www.avecjenni.blogspot.com

Piia kirjoitti...

Yóna ja Jenni: Kiitos paljon! :)

heini: kiitti! usko tai älä, mutta mulla oli ennen aivan sama ongelma. Mua on auttanu niitten kanssa se, että en leikkaa ikinä kynsiä vaan viilaan ne (kunnon viilalla) ja hion kynnen pinnan aina jos pidän lakkatauon niin bufferilla eli kynsien pintaan tarkoitetulla viilalla, joita löytää esim Seppälästä. Yksi iso tekijä itselläni myös oli, että päättäväisesti lopetin liuskottuneiden/lohjenneiden kohtien repimisen ja kannoin viilaa aina laukussa mukana, jos kynsi lohkesi. Tällöin ei tullut kiusausta repiä rösöistä kohtaa, vaan sen sai heti tasaiseksi. Aloitin myös käyttämään kynsissä kynsinauhavoidetta ja yksi ehdoton lempparini on oliiviöljyn hierominen mahd usein kynsiin ja kynsinauhoihin. Oliiviöljy ehkäisee kynsien liuskottumista. Lakatessa käytän aina pohjalla Lumenen vahvistavaa aluslakkaa. Kynsilakan laittaminen ilman hyvää aluslakkaa on aika karmaisevaa kynnelle :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuon moisen konad laatan siaas hankittua????? Ihana♥♥ (:

Piia kirjoitti...

Niitä voi ostaa esim Stockmanneilta tai tilata vaikka nelly.comista tai cesarsshop.fistä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...