perjantai 28. tammikuuta 2011

Työkalupakkini part 3

Olen jo aiemmin esitellyt mm. lakkani ja työkalupakkini päältäpäin, joten nyt ajattelin esitellä sen sisällön loppuun asti. Ylimmässä kerroksessa ovat kaikki koristeet ja muut härpäkkeet, ja alla näette paloja niistä :)Työkalupakkini sokerina ja suolana ovat rakkaat fimopötköni, josta erillisellä fimoveitsellä leikkailen ohuita siivuja kynsieni koristeiksi aina silloin tällöin. Fimot on kyllä ehkä maailman söpöimpiä!


Timantit, helmenpuolikkaat ja mikrohelmet kuuluvat myös aika perustarvikkeisiin kynsissäni. Värejä ja muotoja on aika moneen lähtöön. Pakista löytyy myös erillinen satsi valkoisia helmenpuolikkaita, ja postissa pitäisi piahkoin tulla myös pieni pussillinen pelkkiä vaaleanpunaisia helmenpuolikkaita.


Irtoglittereitäkin tulee silloin tällöin kynsissä käytettyä, mutta usein välttelen niiden käyttö suosiolla niiden vaikean poistamisprosessin vuoksi. Glittereillä saa kuitenkin helposti ja nopeasti tehtyä tavallisista kynsistä todella näyttävät.


Kynsitarroja tulee harvoin käytettyä, ja noi oonkin saanut näytepakettien mukana tai kaupanpäällisinä. Kynsitarrat on kyllä hyviä pelastajia kiireessä, tai sopivia niille, jotka haluavat piristää peruslakkauksiaan helposti ja varmasti :)


Täytyy myöntää, etten ole edes kokeillut simpukankuorimurskaa kynsissäni, vaikka niitä olen tilannutkin useamman purkin (halvalla kuitenkin sain). Suunnitelmissa olisi kyllä kokeilla niitä tässä lähiaikoina, sillä nuo värit ovat ainakin aivan ihania!


Glittereitä ja irtotähtiä mun aarteista löytyy myös muutamia. Niilläkin saa helposti kivoja rajauksia ja kuvioita aikaiseksi erittäin helposti.


Kynsiteippejä multa löytyy myös pieni nippu eri väreissä. Näitä olen muutaman kerran testannut, mutta niiden laittaminen kynteen voi olla toisinaan hieman taistelua, ja reunat lähtevät repsottamaan aika nopeasti. Niillä kuitenkin saa kivoja rajauksia ja piristystä tavalliseenkin kynteen.

Lopuksi vielä siveltimeni + dotting tool, jolla saa helposti aikaiseksi erikokoisia pisteitä.Laattojakin multa löytyy kyllä pieni kokoelma, ja ne koostuvat kolmen eri valmistajan laatoista. Konadin laattoja on 11, jonka lisäksi Konadin m-sarjan loppupään kuviot omistan feikkinä Chez-Delaneyn XL-laatan muodossa (yhteensä 224 kuviota) ja saman tekijän omia laattoja omistan XL-laatan lisäksi myös kaksi kappaletta. Bundle Monsterin omia laattoja kokoelmastani löytyy 21 kappaletta. Eli yhteenvetona 34 pientä laattaa + yksi iso XL-laatta.

16 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Ihanan paljon kaikkee. Noita kun pääsisi kokeilemaan.:D

Piia kirjoitti...

oon joka kerta itsekin ihan innolla noita kokeilemassa, kun on niin paljon kaikkee mistä valita, ja kaikkia en ees oo kunnolla kerennyt kokeilemaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuli vaan näistä kaikista ihanuuksista mieleen, että olisi tosi kiva jos tekisit jonkun postauksen nettikaupoista / normikaupoist mistä ostat lakat, strassit, fimot jne.
En tiedä oletko tehnyt jo kun aloin vasta lukemaan mutta olisi tosi kiva! ps. ihana blogi ja ihanii kynsii :)

Piia kirjoitti...

Hei hyvä idea! Pistetään korvan taakse! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot hakkinu noi kaikki ihanan söpöt fimopötköt? Tosi ihania! Ja muutenkin tosi kiva blogi taitavasti lakattu kynsineen! =)

laura kirjoitti...

mistääää oot hankkinu noi fimopötköt? noi on nii sulosiiii ♥ ooot muute iha superhyvä lakkaa kynsiä =)=)

Piia kirjoitti...

Kiitoksia! :) Oon tilannut noi fimot eBaysta viime syksynä :)

My nails ♥ kirjoitti...

Miks mie en saa koskaan tuota tipu fimoa vaikka kuinka yritän ja sie sait niitä kaks ihan epäreilua kun mie aina ootan tuota fimoa ja en saa :(

Piia kirjoitti...

Taitavat tulla ainakin tuolta eBaysta tilattuna nuo fimot aika summan mutikassa, mutta aina ei mee nallekarkit tasan :D

Anonyymi kirjoitti...

Jep :(
Myisitkö ton toisen ? :D :O
t:my nails ♥

Anonyymi kirjoitti...

saako noita fimoja mistää normi kaupasta tai kumminki suomesta jostain ? en millää uskaltas ebaysta alkaa tilaaa ku en ymmärrä siit yhtikäs mitään :D ja aivan ihania noi kynnet :)

Piia kirjoitti...

Kiitti! Fimoja voi tilata helposti ja luotettavasti Suomesta mimax.fi:stä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko fimotankoja helppo "leikata"? Minkä paksuisia ne valmiit sitten on?

Kunajattelin tässä jouluksi hankkia fimoja, mutten tiedä onnistuuko tankojen pätkiminen.

Eli kumpia suosittelet ensikertalaiselle, fimotankoja vai valmiiksi leikattuja fimoja?

Piia kirjoitti...

Kyllä niitä on kohtuu helppo leikata, ja ainahan niitä pilalle menneitä siivujakin tulee leikattua joskus useampikin putkeen, mutta tangot ovat fimosiivujen ohuuteen suhteutettuna todella pitkiä, joten muutama pilalle mennyt pätkäisy ei tosiaan haittaa :D Itse ainakin ostin ekat fimoni ihan kynsiharrastuksen alkuvaiheessa ja kokeilemalla opin aika nopeasti niitä leikkailemaan :)

Piia kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=kc5fJegtnb0&feature=related tossa on hyvä ohjeistus niiden leikkaamiseen ja paksuuteen :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet hankkinut ton dotting toolin?? :--) Haluaisin itsekkin hankkia semmosen helposti ja halvalla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...