tiistai 5. helmikuuta 2013

Minni Hiiri - kynnet


Tämän kertaisista kynsistä tuli mieleen ihan Minni Hiiri. Rohmusin kesällä Italiasta neljä aivan ihanaa Kikon kynsilakkaa, joista tänään kynsillä upea pinkki "283". Koostumus on ihanan jellymäinen, ja silti todella peittävä ja pigmenttinen. Lakka liukuu kynsille todella nätisti, ja antaa upean kiillon ilman päällyslakkaakin. Koristeiksi valitsin suloisen pallokuvion Konadin laatasta m79. :)


Postiluukkuuni kolahti lähiaikoina testaukseen menevä China Glazen "No-Chip Top Coat" kaksin kappalein. Luin netistä erittäin tyytyväisten käyttäjien arvioita lakasta, ja pitääkin testailla, josko tästä tulisi uusi myös minun vakiotuotteeni kynsillä. Kuten aiemmin mainitsin, olen heivannut pikakuivattajat mäkeen, sillä ne eivät pysy kynsilläni päivää pidempään lohkeilematta.2 kommenttia:

Heidi Koivu kirjoitti...

Ihan kiva blogi sulla mut taidan alkaa kyllästyä tähän...aina noi kynnet samantapaisia, leobardeja, liukuvärjäystä tai palloja joskus saattaa olla fimoja, mut ei ikinä mitää 'uutta'...

Piia kirjoitti...

Tiedän toistavani itseäni jossain määrin, ja teen sen osittain tarkoituksella. Viihdyn melko yksinkertaisista kynsissä, ja tämän hetkinen elämäni on sen verran kiireistä, ettei uusiin kokeiluihin ole hirveästi aikaa ja kiinnostusta, ja päädyn menemään tutulla ja turvallisella. Välillä ehkä tykkään räväyttää, joten katsellaan mihin tässä vielä innostun. Kiitos siis palautteesta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...