sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Herkkukynnet


Mitkä ihanuuskynnet sainkaan aikaseksi! Ah! Koristelut toteutin herkullisilla fimosiivuilla ja vaaleanpunaisilla helmenpuolikkailla. Kaunis kiilto vielä päälle Seche Vitellä ja voila! Täytyypi alkaa kuluttamaan enemmän noita fimoja, kun niitä tuolta meikäläiseltä löytyy :)


Fimoissa ainoana miinuksena on niiden kiinnittäminen, joka toisinaan on hieman kinkkistä, mutta todellakin sen arvoista. Pikakuivattajalla siivut kyllä tarttuvat hieman näppärämmin kuin muilla lakoilla. Pohjalla tämän kertaisissa kynsissä oli Models Ownin "Pastel Pink", joka on sävyltään täydellinen vaaleanpunainen cremelakka. Mitäköhän mä teen kun se kuluu loppuun, kun en ole sitä Seppälöissä enää pitkiin aikoihin nähnyt? :(

12 kommenttia:

Tuittu kirjoitti...

Tosi söpöt! Ihana vaaleanpunainen. Netistä varmaan pystyisi vielä tilaamaan sitä lisää. Mullakin on noita herkkufimoja. Ne on kyllä vähän hankalia laittaa ja kynnet sitten tarttuu joka paikkaan.

Lunalii kirjoitti...

Ihanat! Tosi syötävän näköiset kyllä :)

hiutale kirjoitti...

No onpas syötävän söpöt! Fimoissa on tosiaan aina oma hommansa ja sen takia niitä kyllä tulee käytettyä valitettavan harvoin.

Runotyttö kirjoitti...

söpöt :)

Nymphadora kirjoitti...

No on tosiaan herkullisen näköiset kynnet! <3

Anonyymi kirjoitti...

Todella nätit kynnet! Kannattaa hieman taivuttaa fimoja kaartuvaksi, niin asettuvat ja pysyvät paremmin :)

Emppu kirjoitti...

EIKÄ, ihan ylisöpöt kynnet! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tsekkaa Models Ownin oma nettisivu, ne toimittaa kaikkialle maailmassa :) Ihanat kynnet!

Rose kirjoitti...

Aivan älyttömän syötävän suloiset kynnet! :3

Jenkku kirjoitti...

Nam! Ihanat:))

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko vinkkejä miten saa nuo fimot pysymään paremmin..? itsellä lähtee aina reunat "lerpattamaan". ja super suloiset kynnet!! (:

Piia kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

Anonyymi: Vähän sama ongelma mullakin on välillä, mutta kannattaa pyrkiä leikkaamaan siivuista mahdollisimman ohuita. Käytän kiinnityksessä pikakuivattavaa pällyslakkaa, jolloin ne tarttuvat nopeammin kiinni kynteen, eivätkä jää niin helposti repsottamaan. Tuolla ylempänä kommenteissa joku myös antoi hyvän vinkin, jota aion kyllä itsekin kokeilla, eli taivutella fimoja ennen kynnelle asettamista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...