sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Timanttikukkia


Varpaankynsiä pitkästä aikaa! Olen kulkenut lakkaamattomilla varpaankynsillä jo pienen hetken, mutta nyt tuntui olleen korkea aika pistää nekin uuteen kuosiin! Kynnet lakkasin aluksi kahdella kerroksella China Glazen "Sugar High"-cremelakkaa.


Koristeluvaiheessa päätin asetella muutamia pisaranmuotoisia timantteja kukan muotoon ja varreksi vielä pari pyöreää timanttia. Näin kesällä kelpaa näitä varpaankynsiäkin esitellä, kun jalkaan sujauttaa vain flip flopit! :)

8 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Kivat kynnet!

Jenkku kirjoitti...

Ihanat:)

Nunnu kirjoitti...

kivát kesävarpaat

Piia kirjoitti...

Rose, Jenkku & Nunnu: Suuri kiitos! =)

Anonyymi kirjoitti...

Oon seurannu sun blogii anonyymisti jo jonkin aikaa ja mul olis muutama kysymys sulle, ku oot kokoneempi kynsien laittaja ku minä. : D

1. Onko sulla kellastunu kynnet tai heikentyny, verrattuna sellaseen aikaan millon et oo lakannu yhtä usein?
2. Kuinka kauan sä pidät yhtä lakkaa kynsissäs?
3. JA miten ihmeessä sun varpaankynnet on noin hyväs kuosis? : D omat on nimittäin aika kauheet... xd

KIITOS jo etukäteen ja sulla on superhyvä blogi! :)

-Parisienne

Piia kirjoitti...

Parisienne: Kiitokset kehuista! Tässäpä tulee vastauksia :D

1) Kynnet on kellastuneet kohtuu vähän, sillä suojaan kynnet aina kunnollisella pohjalakalla, joten kyllä näillä kynsillä voi ihan huoletta ilman lakkauksiakin kulkea. Heikentymistä en ole niinkään huomannut, ja olen kuitenkin melkein kaiken aikaa lakat kynsillä, jolloin kynsi on "paksumpi" ja kestää kolhujakin tällöin paremmin. Nyt ihan viimeisen kuukauden aikana kynnet ovat jostain syystä liuskottuneet normaalia enemmän, vaikka kynsiä olen aktiivisesti lakannut jo ties kuinka pitkään...

2) Tällä hetkellä lakkauksia pidän kynsillä noin 2-4 päivää, jolloin menee vaihtoon. Joskus voi kuitenkin olla, että lakkaan heti seuraavana päivänä uudet, jos lakkaus ei miellytä tai tulee hirvittävä lakkausinspis!

3) Leikkailen ja viilailen varpaankynteni säännöllisin väliajoin ja aina tylppään/kulmikkaaseen muotoon, jolloin ne näyttävät siisteiltä ja se ehkäisee kynsivallintulehduksia. Työnnän myös aina ennen lakkausta kynsinauhat sisään ja raspilla poistan kuollutta ihoa kerran tai pari kuussa. Itselläni on myös miltei pakkomielle rasvata jalat aina ennen nukkumaanmenoa paksulla jalkavoiteella, sillä vihaan kuivia jalkapohjia nukkumaan mennessä :D Joskus tulee illan aikana rasvattua jalat pariinkin otteeseen... :)

Dreamer kirjoitti...

Katselin sun blogia ja se näyttää tosi kivalta! Varsinkin nää sun lakkaamat varpaankynnet näyttää kivoilta, itse olen ollut aina tosi huono lakkaamaan varpaankynsiä :D

Ps. Käy katsomassa jos kiinnostaa:
http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/

Piia kirjoitti...

Dreamer: Kiitos! En osaa olla ilman lakattuja varpaankynsiä, joten multa löytyy niistä aina jotain väriä ja kuvioita :) Täytyypä käydä tsekkailemassa tuo blogisi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...