tiistai 19. kesäkuuta 2012

Metallinen liukuvärjäys


Tämän kertaisen liukuvärjäyksen tein Lumenen ikivanhan #12-lakan sekä Color Clubin "Hot Like Lava"-lakan kanssa. Pohjalla kynsissä Essien "Loophole", jota tunnun käyttävän yhä useammassa lakkauksessa nykyään. Syy tähän mahdollisesti on, että kyseinen lakka sopii niin tavallisiin lakkauksiin, teippimanikyyreihin, leimaamiseen kuin koristeluunkin. :)


Nimettömään asetin koristamaan kukkakuvioisen kynsitarran, joka lähti irtoilemaan heti muutaman tunnin jälkeen päällyslakan levittämisestä. En ole suuri kynsitarrojen ystävä juurikin tämän vuoksi, mutta voipi olla, että esimerkiksi eri päällyslakkojen kanssa tarrat voisivat pysyä paremmin. Tietty vika voi myös olla kynsitarrojen vaihtelevan laadun kanssa, sillä en muista kokeneeni tätä ongelmaa kaikkien tarrojen kanssa.

7 kommenttia:

lode1 kirjoitti...

Mulla ainakin pikakuivattajalla tarrat lähtee helpommin irtomaan ainakaan konadin päällyslakan kannssa (ohut kerros) ei tätä tapahdu. riippuu tietty myös vähän tarroista.

Rose kirjoitti...

Nätit kynnet :)

Itse käytän aina kaikissa koristeluissa Konadin päällyslakkaa, mikä on hyvää. Pitää tarratkin paikallaan!

Nunnu kirjoitti...

nätin näköset kynnet

leikkii lakkojen kanssa kirjoitti...

Tosi kiva väriyhdistelmä. :)

Anonyymi kirjoitti...

oi miten kauniit, samaa mieltä hyvästä väriyhdistelmästä kun Leikkii lakkojen kanssa- kommentoija :)

Maija kirjoitti...

Itse vannon kynsitarrojen nimeen! Niillä saa niin upeet kynnet :) Ite asetan kynsitarrat paikalleen kun lakka on vähän kuivunutta mutta hieman tahmeaa, niin kyllä pysyy! Ja läpinäkyvät lakat päälle ;) Mut kuten sanoit, ehkä riippuu päällyslakasta kanssa.

Piia kirjoitti...

lode1 & Rose: Itse en omista tuota Konadin päällyslakkaa, mutta täytyypä kokeilla ihan tavallisella päällyslakalla sitten :)

Nunnu, HANI & leikkii lakkojen kanssa: Kiitokset! :)

Maija: Kynsitarroilla saa kyllä aikaan upeita kynsiä ja todella näppärästi, joten täytyykin alkaa kokeilemaan niitä sitten ilman pikakuivattajaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...