maanantai 14. toukokuuta 2012

Flip Flop Fantasy + White Cap


Päätin lakata kynteni pitkästä aikaa China Glazen aivan ihanalla "Flip Flop Fantasylla", mutta harmikseni huomasin miltei lopussa olevan lakan paksuuntuneen aivan tahmeaksi. Päätin silti yrittää onneani (ja hermojani) ja lähteä päällystämään kynsiäni kyseisellä lakalla. Levittäminen oli ihan järkyttävää ja pinta jäi ihan muhkuraiseksi, mutta lakka kuitenkin suostui vielä kuivumaan nopeasti. Tilanteen pelasti kuitenkin China Glazen "White Cap", jolla päällystettyäni pohjalakan pintakin tasoittui kauniin kiiltäväksi, ja kynnet saivat aivan ihanan kultaisen helmiäshehkun!Täytynee ehdottomasti alkaa kokeilemaan "White Capia" muidenkin lakkojen päällä, sillä tämä yhdistelmä oli ainakin mitä onnistunein. Pohjalla olevan lakan väri ja hehku jää paistamaan kauniiden kultahippusten alta täydellisesti! :)

9 kommenttia:

Kynsille kirjoitti...

Tämä on kyllä kaunis ja yksinkertainen lakkaus!!

Anonyymi kirjoitti...

wet n wildin blazed ja evelinen 270 näyttää ihan samalta kun toi!

Piia kirjoitti...

Kynsille: Kiitos! Välillä ihan pelkällä kerrostamalla saa ihania lakkauksia aikaiseksi :)

Anonyymi: Onnistuin siis luomaan aika hyvän yhdistelmän ostamatta uutta lakkaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

en mä sitä, oot vaan maksanu noista ihan liikaa, blazed'n saa n. 4eurolla ja evelinen eurolla :D ja oma asias tottakai näitten kalliimpien lakkojen osto, sanoinpahan vaan :)

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Itse tilaan kaikki China Glazeni Jenkkilästä (TransDesignilta) 4-5 euron kappalehintaan (postikuluineen), joten lähes saman verran olen niistä maksanut kuin sinäkin omistasi, ja kaiken lisäksi tykkään hurjasti näiden lakkojen laadusta :) + rakastan näitä kahta lakkaa myös erikseen ja muissa yhdistelmissä! Lakoista en muutenkaan suostu hirvittävästi maksamaan, sillä olen loppujen lopuksi melko pihi. Olen tarkka laadun suhteen (ja joskus myös merkkienkin), joten olen löytänyt keinon saada laadukkaat lakat hyvään hintaan :)

Marja kirjoitti...

Sinulle on haaste

http://lakkaaddikti.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-ja-vastausta-osa-3.html

Ronja kirjoitti...

Moikka,mun blogissa ois sulle haaste! :)
http://minunkynteni.blogspot.com

Laura. kirjoitti...

Nice!
PS: Does you already participated in the giveaway on my blog: http://www.beautybloglaura.com/2012/05/winactie-2-goodiebags-van-elf.html

Milla Sivula kirjoitti...

kannattaa koittaa laittaa paksuuntuneen kynsilakan joukkoon vähäsen kynsilakan poistoainetta! Auttaa ihmeen hyvin sen suhteen, mutta lakkaa pitää vain ravistaa aina ennen käyttöä! (: itellä ainakin toimii (:

Mun kynsiblogi:
http://millasnails.blogspot.fi/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...