lauantai 28. huhtikuuta 2012

Wink, Wink, Twinkle


Viime aikoina on tuntunut siltä, etten ole yksinkertaisesti kerennyt testailemaan kaikkia uusia lakkojani. Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja testata jo pitkän aikaa käyttöään odottanutta Color Clubin "Wink, Wink, Twinkle"-lakkaa. Lakalla on aivan upea neonvioletti sävy, jonka seassa on paljon glitteriä. Kyseisen lakan glitterit tulevat paljon selkeämmin esille, kuin saman sarjan pinkillä "Space Case"-lakalla. Kuvassa lakkaa kaksi kerrosta.Kuviot kynsiin leimasin Konadin laatasta s4, ja nimetöntä pääsi koristamaan vielä muutama timantti. Lakkauksen päällystin Inmin "Out The Door"-pikakuivattajalla, jonka olen todennut aivan loistavaksi päällyslakaksi. Tätä päällyslakkaa tunnutaan hehkuttavan nyt jokaisessa kynsiblogissa, mutta se on kokemukseni mukaan hehkutuksensa ansainnut. Seche Viten kanssa havaitsemaani kutistumisongelmaa ei tämän pikakuivattajan kanssa ole, joten olen tainnut saada uuden "must have"-tuotteen. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yksinkertaiset, mutta nätit kynnet! (:
Oot samaa mieltä päällyslakka-asiasta. Imn vie Sechen kuusnolla. Ärsytti mahottomasti kärkien kutistuminen, tosin ei enään!

Kynsille kirjoitti...

Voi että mahtavat värit ja kaunis toteutus!:) Yksinkertainen on todella kaunista!

Piia kirjoitti...

elli: Kiitos! Inm oli kyllä niin positiivinen ylläri, sillä Sechen ainut vika oli juurikin se kutistuminen, jota ei tarvitse enää manailla :)

Kynsille: Kiitokset! Yksinkertaisuus on alkanut viehättämään mua näissä kynsiasioissa viime aikoina :)

Ansku kirjoitti...

Moikka! Päätin liittyä lukijaksi, kun niin ihania kynsiä sulle täällä!:) Nuo kiinalaiset leimat on tosi kivoja! Käyhän kurkkaamassa minunkin blogini osoitteessa www.fashion4nails.blogspot.fi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...