perjantai 13. huhtikuuta 2012

Sand Tropez


Olen suuri nudelakkojen ystävä, joten Essien "Sand Tropez" oli mulle aivan pakkohankinta. "Sand Tropez" on hieman harmaaseen taittava nudecreme-lakka, joka peittää todella hyvin. Kuvassa kynsillä lakkaa kaksi kerrosta.


Kärkiin levitin Color Clubin "Platinum Recordia", joka on kolmen eri kokoisen hopeaglitterin sekoitus. Glitterit ovat todella kimaltavia, eivätkä varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Glitter-kuorrutelakat tuntuvat olevan nyt muodissa kynsimaailmassa, sillä lakkavalmistajat julkaisevat jatkuvasti uusia glitterlakkasarjoja, ja jokaisessa tavallisessakin lakkakokoelmassa tuntuu olevan vähintään yksi pakollinen glitterlakka. Itsekin olen innostunut näistä upeista glitterlakoista, ja niillä saakin aikaan nopeasti ja helposti näyttäviä kynsiä :)

Sytyttekö te glitterlakoista?

6 kommenttia:

airis kirjoitti...

Vau, onpas upeat kynnet! :) Mullakin on tuo CC:n Platinum Record, mutta en oo saanu sitä toimimaan sitten niin missään yhdistelmässä. Tässä toimii aivan mahtavasti!

Sissi kirjoitti...

Rrrrrakastan glitteriä! Tulee alaston olo jos kynsillä ei ole sitä edes ihan pikkuisen:)
Kaunis on tuo nudelakka. Tosi paljon muuten riippuu ihonkin sävystä että mikä on se täydellinen nude kullekin. Sulle sopii tuo tosi hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

ääh! nää on aivan upeat! Teen kohta sepot ku olen niin kateellinen <3

Piia kirjoitti...

airis: Kiitos! Itse kyllä oon tykästynyt tuohon Platinum Recordiin, koska glitterit tosiaankin hohtavat ja kimaltavat ihan kunnolla :) Tietty hankaluutta voi aiheuttaa yhdistelmiin nuo glittereiden vaihtelevat koot ja muodot..

Sissi: Glitterit on kyllä ihania, mutta itselläni tulee niitä käytettyä ehkä liiankin harvoin. Ihon sävy tosiaan kyllä vaikuttaa todella paljon lakan sopivuuteen yksilöille :)

Anonyymi: Kiitokset, mutta älä pliis heittäydy narun jatkeeksi! :D

Mira kirjoitti...

Ihanat! Tommosella peruskoristuksella tääki lakkaus on ihan upea :)

Piia kirjoitti...

Mira: Kiitos! Yksinkertainenkin voi olla kaunista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...