sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kevätsiivousta


Kevätauringon taas paistaessa ja päivän pidetessä on ihana kuvata kynsiä. Talvella oli kohtuu haastavaa saada kynsiä kuvattua luonnonvalossa, sillä päivänvaloa oli saatavilla vain hyvin lyhyen aikaa päivästä, ja osa tästäkin ajasta meni opiskelujen parissa. Kuvaan kynnet lähes poikkeuksetta parvekkeella luonnonvalossa, jossa olen näin amatöörikuvaajana todennut tulevan parhaita kuvia. Tällä kertaa auringonvalossa pääsi hohtamaan Essien "Loophole". :)

  Suoritin myös jonkin aikaa sitten kynsilakkapakkini kevätsiivouksen. Ennen järjestelin lakat aina sävyjen mukaan, mutta selkeämmäksi kynsilakkavalikoima muodostui, kun järjestin ne tällä kertaa lakkamerkin mukaan. Tällä tavalla lakat järjestäessäni huomasin jokaisen lakan erottuvan yksilöinä, eivätkä ne hukkuneet samansävyiseen massaan erimuotoisten pullojen keskellä. :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Pitäis ittekki saada ehkä johonkin muualle ku tuohon hyllykköön. Voisin hankkia itsekkin työkalupakin niille.

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Työkalupakki on toiminut itselläni todella hyvin kynsilakkojen ja tarvikkeiden säilyttämisessä. Nostettavassa välikerroksessa säilytän päällys- ja aluslakat ja koristeluvälineet, missä ne pysyy hyvässä järjestyksessä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...