perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hot Like Lava


Testasin ensimmäisenä keskiviikkona kotiutuneesta TransDesignin tilauksestani Color Clubin "Hot Like Lava"-lakkaa. Sain kuvattua lakan ihanassa kevätauringossa, jossa se pääsi todellakin oikeuksiinsa. Aivan ihana lakka, ei voi muuta sanoa! Ajattelin lakan olevan varmasti ihana, mutten uskonut sen olevan näin upea! :)


Koristelin lakan valkoisilla viivoilla ja pilkuilla, ja viivojen väliin levitin Eyekon "Chi Chi-polish"-glitterlakkaa, joka kuvassa ei pääse kovinkaan hyvin esille. Muutenkin jälkimmäinen kuva otettu silloin, kun aurinko palasi takaisin pilvien taakse piiloon, joten lakan upea hohto jää hieman himmeäksi.


Ensimmäinen kokeilemani lakka TransDesignin tilauksesta oli siis aivan upea, enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan muita tilauksen mukana tulleita lakkoja! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toi on niin ihana lakka<3 ja yhyy,mulla ei oo sitä! :D muutenki niin paljon pinkkejä ja glitterisiä lakkoja nii en viitti.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Saat edelleen aika lyhyisiinkin kynsiin tyyliä ja särmää, mä tykkään näistä! Ei ees liian haastavat. :)
Itellä pian 2 cm pitkät kynnet, sulla?

Katariina kirjoitti...

Mulla on sulle tunnustus blogissani, käy kattomassa :)

http://highheels-lowjokes.blogspot.com/2012/03/one-lovely-blog-award_11.html

Nailartforfun kirjoitti...

Mulla olisi sulle haaste blogissani! :)
http://nailartforfun.blogspot.com/2012/03/haaste-10-suosikki-kynsilakkaa.html

Piia kirjoitti...

HANI: Multa löytyy kanssa tosi monta pinkin sävyistä, mutta oonkin sitä mieltä, ettei niitä voi olla koskaan liikaa ;)

Anonyymi: Lyhyet kynnet voivat tosiaankin olla yhtä kauniit kuin pitkätkin! Omia kynsiäni en ole mittaillut vaan viilailen niitä aina lyhyeksi näppituntumalla :)

Katariina: Kiitos! Minäpä käyn vilkaisemassa! :)

Nailartforfun: Hei vitsi teen ton sitten kun oon ehtinyt kokeilla kaikkia noita TransDesignin tilauksessa tulleita lakkoja, sillä veikkaan sieltä löytyvän uusia suosikkeja ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...