keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Varaslähtö kevääseen


Ulkona paukkuu tappopakkaset, ja lunta on vaikka muille jakaa, mutta se ei estä välillä tekemästä vähän keväisempiä kynsiä näin hieman etukäteen. Pinkit kynnet meinaan piristävät kivasti näin kylmän talven keskellä :)


Kynsissä pohjalla OPIn "Sweet Heart" ja liukuvärjäyksessä käytin Models Ownin "Pastel Pinkiä" sekä China Glazen "Sugar High"-lakkaa. Kuorrutin lakkauksen ikivanhalla Lumenen hopeisella glitterilakalla, ja koristeluiksi valitsin simppelit water decalsit, jotka olen saanut Viva La Nailsilta.


Uusia postauksia on tulossa, ja kamerastakin löytyy mukava määrä kuvia kuluneen kuukauden kynsistä. Olen tehnyt poikkeuksellisesti töitä ihan olan takaa tammikuussa, mutta nyt on työurakka onneksi jo ohi, ja aikaa jää enemmän myös kynsien laittoon ja bloggaamiseen. Tämä blogi ei ole täältä lähdössä kulumallakaan ;)

9 kommenttia:

aisku- kirjoitti...

Oi, aika söpöt :D OIkeen kunnon prinsessakynnet! :) Ootko sä muuten tehny vesimarmorointia koskaan? :D Seuraan niin montaa blogia että menee jo sekasin... Ja oisko sulla vinkkiä mikä ois hyvä valkonen PEITTÄVÄ lakka, mutta ei kuitenkaan liian kallis...? :/

zayu kirjoitti...

aaa ihanat kynnet ihanilla väreillä ! ♥ :)

nina kirjoitti...

mielettömän suloset kynnet! :-)

Piia kirjoitti...

aisku-: Kiitos! En ole uskaltanut vielä vesimarmointia koittaa, koska se on vaikuttanut niin sotkuiselta puuhalta :D Wild & Crazyn "Montana" on halpa ja peittävä valkoinen lakka, ja sitä voi koettaa etsiskellä Seppälästä :)

zayu & nina: Kiitos kaunis! :)

Rose kirjoitti...

Ihanat!

Piia kirjoitti...

Rose: Kiitos paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat! Nyt on pakko saada noi lakat :D Mulla vaan ei onnistu koskaan liukuvärjääminen ;D

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti! Nyt vain bongailemaan niitä! Kannattaa kokeilla liukuvärjäystä laittamalla sieneen vain todella varovan määrän lakkaa kerrallaan ja lähteä kärjestä päin tuputtamaan vain pikkasen kerrallaan. Hyvä tapa viimeistellä liukuvärjäys on läpinäkyvä glitter-lakka, jolloin liukuminen tulee hyvin esille ja pienet virheet jäävät vähemmälle huomiolle :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti vinkeistä, kokeilenkin vaikka maanantaina. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...