lauantai 11. helmikuuta 2012

Shampanjakuplia


Tänään kyseessä hieman vanhempi lakkaus, jonka löysin valokuva-arkistojen kätköistä. Kynsissä pohjalla on China Glazen "Swing Baby Swing", ja kuvioinnit on tehty dotting toolin avulla mustalla akryylivärillä. Simppeli, nopea ja helppo kuviointi, joka näytti mielestäni ihan kivalta kyseisen lakan kanssa. :)


Mieleni vaatii ehkä jotain hieman villimpää ja näyttävämpää kuviointia, joten tämä ei ollut omasta näkökulmasta upeimpia suorituksiani, mutta toisinaan on hauska astua pois mukavuusalueelta ja kokeilla välillä jotain erilaista :)

6 kommenttia:

shiny kirjoitti...

Ihana lakka ja mielestäni hauska lisä nuo kuplat! :) tyylikäs simppeli lakkaus :)

Nunnu kirjoitti...

Ihan kivat kynnet, tollaset peruskynnet ns. arkiset :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kivat ja tyylikkäät, paljonko meni aikaa? Meinaan yksinkertaisuuteen katsoen ei varmaan kauaa, ei ne rumat ole, vaikka ovat yksinkertaiset!

Piia kirjoitti...

shiny: Kiitos! Toi lakka on kyllä nätti munkin mielestä! =)

Nunnu: Kiitti! Sopivat arkikynnet tosiaankin :)

Anonyymi: Kiitos! En muista paljon aikaa näihin käytin, mutta en varmasti kovin paljoa. Kuviointeihin veikkaisin menneen noin viisi minuuttia :)

Prinsessa itse kirjoitti...

Tutun näköiset.. :)
http://ash-lillyslacquerlust.blogspot.com/2012/02/maybelline-khaki-green.html

Piia kirjoitti...

Prinsessa itse: No aika paljon samanlaisia kynsiä kaikki tekevät ja suurinosa ideoista on jo keksitty. Tuossa blogissa en ole ennen edes vieraillut saati sitten tuollaisia nähnyt. Omien kynsien ideahan olikin, että jäljelle jäisi "kupla-efekti", eli pyöreät ympyrän reunat satunnaisessa asetelmassa, kun taas noissa kynsissä nuo olivat vain kaksivärisiä palloja siistissä järjestyksessä :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...