sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Rakastuinpa teippimanikyyreihin


Olen viime aikoina tykästynyt erilaisiin teippien avulla tehtäviin lakkauksiin. Tykkään simppelistä ja selkeästä monissakin asioissa, ja tämä mieltymys pätee usein myös kynsiin. Teippien avulla on helppo tehdä juuri yksinkertaisen nättiä kynsiä kohtuu helposti. Huonoina puolina teippimanikyyreissä on, että pohjan ja välikerrosten kuivuminen vie aikaa ja teipin palasten leikkaaminen ja asetteleminenkin ei ole sitä vikkelintä puuhaa. Ehkä tämä jälkimmäinen prosessin osa nopeutuu kuitenkin ajan kuluessa. :)


Kynnet lakkasin Essien siniharmaalla "Cocktail Blingillä", ja kolmioissa käytin Models Ownin "Mushroom"-lakkaa sekä Essien "Loopholea".


Jos joku miettii miten teippimanikyyrejä oikein tehdään, niin kuvallinen ohjeistus löytyy täältä. :)

PS. Kommentointien perusteella useammallakin on haaveissa täydellinen hopeinen leimauslakka, ja näin lopuksi uskallankin suositella näissäkin kynsissä käytettyä Essien "Loopholea" tähän virkaan.

10 kommenttia:

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Noi on kyllä nätit! :) Vois melkein itsekin kokeilla tässä joskus.

Amoena kirjoitti...

Hei mitä teippiä käytit noissa? Kaikki teippi mitä ite oon kokeillut on tuntunut jotenkin liian jäykältä. On ollut vaikea saada reunoja pysymään paikallaan. Maalarinteippi on tähän mennessä toiminut kaikista parhaiten, mutta asettelu on vaikeeta kun ei nää läpi :/

Hyvät värit oot valinnut noihin kolmioihin!

Taru kirjoitti...

oi miten kivat! :)
http://my-little-addictions.blogspot.com/

Anni kirjoitti...

Voi onpas kauniit kynnet! Mä en ikinä uskalla laittaa teippejä, peläten toisten lakkojen lähtemistä!

hiutale kirjoitti...

Teipillä saa kyllä näyttäviä ja hienoja graafisia lakkauksia, niin kuin nämäkin (: Ja se on kyllä ihan hauskaa puuhaa, jos ei tosiaan ole kiire

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä hienot, päätin kokeilla kerran, mutta teippiä irroittaessa alimmainen lakka lähti teipin mukana ja hermostuin, eipä ole sen jälkeen tullut kokeiltua :D Mitä teippiä käytät näiden tekemisessä?

Piia kirjoitti...

Suvi: Nyt vaan ihmeessä kokeilemaan! :)

Taru: Kiitos paljon! =)

Anni: Kokeile ihmeessä vaikka vanhojen lakkausten päälle, jolloin pohjaväri on varmasti kuivaa, etkä voi menettää mitään ;)

hiutale: Aikaa ja aluksi ainakin kärsivällisyyttä tämä vaatii, mutta ihanan selkeät ja huolelliset koristelut ovat mielestäni sen arvoiset :)

Amoena & Anonyymi: Yleensä käytän Scotch-merkkistä teippiä, mutta näissä kynsissä kokeilin ihan tavallista halpahallin läpinäkyvää teippiä. Maalarinteipin olen kokenut myös hyväksi, mutta mielestäni läpinäkyvää teippiä on helpompi asetella ja hahmotella.

Kynsilakka tuppaa joskus itseltäkin karkaamaan alta pieniltä alueilta, jonka korjaan sitten pienellä sudilla ja alkuperäisella lakalla. Kynsien tulee kuitenkin antaa kuivaa todella huolella, eikä kynsilakan reunoille kannata hinkata teippiä kovin tiukasti kiinni.

Airi kirjoitti...

Tosi ihanat, ja väritkin on just hienot, pitääki kokeilla joskus noita:)

somethinglikenails.blogspot.com

aisku- kirjoitti...

Noi on kivoja ja noista saa helposti tosi erilaisia ku vaihtaa vaan värejä :)

Piia kirjoitti...

Airi: Kiitos! Nyt rohkeasti kokeilemaan, on nimittäin tosi simppeli tekniikka :)

aisku-: Olen miettinyt juuri samaa, ja etenkin tuohon tuntuvat sopivan lakat, joihin muuten ei keksisi mitään näyttävää/siistiä koristelua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...