torstai 8. joulukuuta 2011

Pearly Rose


"Pearly Rose" on ensimmäinen Isadoran kynsilakka, jonka omistan. Ensivaikutelma olikin ihan miellyttävä, sillä suti oli hyvä, lakka oli helppo levittää eikä kuivuminenkaan tuottanut ongelmia.  "Pearly Rose" on vanhan roosan ja punaisen välimuotoa oleva shimmerlakka, joka sopii erittäin hyvin näin joulun alle. :)


Tällä kertaa tartuin suurempia miettimättä ohueen siveltimeen ja aloin vedellä kynsiin viivoja, joiden kaveriksi ilmestyi muutama hassu pilkku dotting toolin avulla. Yleensä en tämän kaltaisia kynsiä maalaile, ja heti ensimmäisen siveltimen vedon jälkeen mietinkin, että miksi en. Tykästyin lopputulokseen, joka poikkeaa hieman tavallisesta linjastani ja on yksinkertainen mutta nätti, ja ennen kaikkea helppo ja nopea toteuttaa.

6 kommenttia:

Charissa kirjoitti...

Upeita kynsiä,miljoona uutta ideaa,kiitos =) aloitin juuri itsekkin kynsiblogin,tervetuloa kurkkimaan,uusia lukijoita olisi kiva saada =) Lisäsin sinut blogilistalleni =)
http://kynnenmitalla.blogspot.com/

Yonna kirjoitti...

Mulla yleensä menee vähän överiksi, jos alan vaan piirteleen viivoja :DDD Mutta sun viivat ja pisteet on tosi nätit. :)

Rose kirjoitti...

Ihanat :)

Piia kirjoitti...

Charissa & Rose: Kiitokset! :)

Yonna: Mullakin oli suunnitelmissa tehdä hieman useampi viiva, mutta osasin kuitenkin tällä kertaa tyytyä yksinkertaisempaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Nää yksinkertaiset kynnet on ihanat♥

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Ne on kyllä kivaa vaihtelua noihin monimutkaisiin vaivalla koristeltuihin kynsiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...