torstai 1. joulukuuta 2011

Joulun tuloa ei voi estää


On joulukuun ensimmäinen päivä, joten sen kunniaksi pari viime aikoina käyttämääni koristelematonta punaista lakkaa. :)

Ensimmäinen lakoista on Seprora by OPIn "Sample Sale", joka kaverini kuvauksen mukaan muistuttaa hohdoltaan kuusen punaisia joulupalloja. Kuvassa lakkaa kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa. Väri kuitenkin taittaa hieman oranssiin, joten itselläni oli hieman viihtymisongelmia tämä lakka kynsissäni. Muilta kuitenkin tuli kehuja sävystä ja upeasta hohdosta, joten vika on ihan kirjoittajan omassa päässä. ;)


OPIn "I'm Suzi & I'm a Chocoholic" on taas ruskeanpunainen creme-lakka, jolla löytyy kiiltoa omasta takaa vaikka muille jakaa. Kuvassa lakkaa kaksi kerrosta ja ilman päällyslakkaa. Tämä kyseinen kynsilakka saa minulla saman aikaan kuin punainen huulipuna, eli nostaa itsevarmuutta ja fiilistä aivan huomattavasti!


Tuoko joulun lähestyminen teillekin lisää punaista kynsiin?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon niin jouluihminen, mutta ekat joulukynnet teen varmaan vasta päivä ennen joulua. Ekat talvikynnetkin tein tässä pari päivää sitten, :D:D Olen aika myöhäisherännäinen näissä teemoissa.

Anonyymi kirjoitti...

muuten millä paikkakunnalla asut ? :D ei oo pakko sanoa, mutta kiva ois :)

Rose kirjoitti...

Kivan värisiä!
Itse teen vasta pari päivää joulua ekat joulu kynnet, vaikka olenkin jouluihminen

Lempi kirjoitti...

Moikka :) Löysin blogisi blogilistan kautta. Pakko kyllä sanoa, että en ole koskaan törmännyt yhtä hienoihin ja ihanan pikkutarkkoihin lakkauksiin kuin täällä! :o Olet kyllä tosi taitava, sulla taitaa olla vakaa käsi ;D On muutenkin kiva katsella sellaista kynsiblogia, jossa kirjoittajalla on ns. normaalin pituiset kynnet. Tarkoitan siis, että kaikilla ei ole niin pitkiä, vahvoja ja upeita kynsiä kuin useimmilla kynsibloggereilla. Niitä lukiessa tuntuu, että enhän minä voisi tuollaisia ihanuuksia tehdä kynsiin, kun ei edes ole noin mahdottoman pitkät kynnet :)
Toivoisin kovasti, että tekisit postauksen johon kuvaisit kaikki tuotteet ja välineet, joita käytät. Siitä voisi saada hyviä vinkkejä! :)

Piia kirjoitti...

elli & Rose: No kyllä niitä ihan joulun kynnykselläkin ehtii vielä tehdä, itse olen vain melko aikainen kaikissa näissä joulujutuissa :)

Anonyymi: Tampereella asustelen :)

Lempi: Suuri kiitos ihanasta kommentista! <3 Lyhyisiin kynsiin on ollut vähän pakko sopeutua, sillä kilpaurheilussa ei liian pitkiä kynsiä käytännön syistä voi oikein pitää. Voisin kyllä tehdä tarvikepostauksen tässä loman aikana vain jos kiireiltäni kerkeän, kiitos vinkistä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...