maanantai 28. marraskuuta 2011

Snakeskin


Pikkujoulukynsissäni komeili tällä kertaa musta-hopeinen käärmekuvio, jonka leimasin Bundle Monsterin laatasta BM-215. Mahtavaa, kun leimalaattoihin on saatu muitakin eläinkuoseja kuin perinteistä leopardia ja seepraa/tiikeriä. :)


Kynsissä pohjalla China Glazen "Liquid Leather", ja kuviot leimasin Essien "Loopholella". Aiemmin, kun kehuin CG:n "Passioinia" loistavaksi kultaiseksi leimauslakaksi, niin tämä Loophole on taas puolestaan todellinen hopeinen helmi. Erottuu todella selkeästi ihan pikimustaltakin pohjalta :)

Viimeisintä Trans Designin tilausta tehdessäni, huomasin Essien lakkojen hinnan laskeneen neljään dollariin. Siitä innostuneena rohmusinkin niitä onneksi muutaman kappaleen, sillä taas TD:n nettisivuja selaillessani huomasin hintojen tuplaantuneen takaisin kahdeksaan dollariin. Tämä on tosi harmi, sillä olen todennut Essien lakat todella laadukkaiksi näin omassa käytössäni. Osaako joku valaista minua, miksi niiden hinnat ovat heitelleen noin huomattavasti?

7 kommenttia:

Roosi kirjoitti...

Mistä sä tilaat noita Bundle Monsterin laattoja :) ? Ja ihanat kynnet!

Piia kirjoitti...

Roosi: Kiitos! :) Bundle Monsterit olen tilannut Amazon.comista, jossa koko laattasarja lähtee aivan naurettavaan hintaan :D

Rose kirjoitti...

Kivat kynnet :)
Tuo käärmekuvio on todella mageee!

Piia kirjoitti...

Rose: Kiitos! Eikö olekin? ;)

Yonna kirjoitti...

Mä oon harkinnut, että maalailis käsin käärmekuviota, mutta enpä tiä viittiikö, kun leimalla saa noin hienot :) BM laattoja on postissa tulossa...

Piia kirjoitti...

Yonna: Pohdin tota samaa pitkään harson ja tuputtelun avulla, mutta ehdinkin tilata uudet BM:t ennen käsin kokeilua, eikä nyt tulisi enää mieleenkään yrittää sitä ilman laattaa :)

sinikilpikonna kirjoitti...

Kannattaa kurkata Nailsuppliesilta(perjaatteessa sama kuin TD), siellä on Essien lakat neljä dollaria jos on kirjautuneena sisään!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...