lauantai 26. marraskuuta 2011

Kultakukkia

 
Pitkästä aikaa kynsissäni esiintyy kunnon suklaanruskea OPIn "Suzi Loves Cowboys", jonka päälle leimasin ihanan ja klassisen kukkakuvion China Glazen "Passionilla" Bundle Monsterin laatasta BM-223.


CG:n "Passion" on tähän mennessä paras leimailuissa käyttämäni kultainen lakka, ja se tuli tilattuakin ihan varta vasten leimausta varten Trans Designilta, kultaisia lakkoja kun omasta takaa löytyy jo tarpeeksi monta. Pigmentti lakassa on suorastaan loistava, ja se hakkaa Konadin oman kultaisen erikoislakan aivan 6-0.


Toinen hehkutuksen kohde tällä kertaa on Seche Viten päällyslakka, jota on kyllä hehkutettu jo valmiiksi jo monissa muissa kynsiblogeissa. Seche Vite ei tosiaankaan levitä leimailuja ollenkaan ja kuivattaa kynnet salamannopeasti! Ainoa miinuspuoli, mikä tosinaan hieman häiritsee, on sen "kutistuvuus". Päällyslakkaa on toisinaan hankala levittää täysin ihan alla olevan lakkauksen reunoja myöten, sillä läpinäkyvyyden vuoksi on vaikea tarkkailla mihin rajaan asti sitä on tarkalleen lakan levittänyt. Jos näin käy Seche Viten tapauksessa, lähtee päällyslakka ikään kuin kutistumaan reunoilta tehden pienen pienen särön päälyslakan ja pohjalakan reunaan. Saman olen kokenut NDED:n päällyslakan kanssa, mutta vain huomattavasti pahempana.
 
Kaiken kaikkiaan Seche Vite on kuitenkin huippu ja todellinen pelastaja kiireen keskellä! :)

2 kommenttia:

Yonna kirjoitti...

Ihastuttavat värit ja sopii hyvin yhteen. Oon tuumaillut noita Bundle monsterin laattoja, mutta en oo vielä tohtinut tilata. Jostain googlasin, että olis ollut vähän huonoa jälkeä niillä. Millainen kokemus sulla on niistä?
Ja pistänpä korvan taakse ton kullanvärisen lakan leimailumielessä, kiitti vinkistä! :)

Piia kirjoitti...

Yonna: Kiitos! En oo ite huomannut mitään huonoa noiden Bundle Monsterien leimautuvuudessa, päin vastoin. Itse en lähtisi sitä vanhaa sarjaa tilaamaan, sillä niiden koko kynnet kuviot tuppaavat olemaan aivan liian pieniä. BM:n uuden laattasarjan kuviot ovat taas todella hyvän kokoisia, ja kuoseja löytyy joka lähtöön. Eivätkä ne tosiaankaan ole hinnalla pilattuja, sillä Amazonista saa yli 20 laatan sarjan noin 20 dollarilla jos oikein muistan. Suosittelen siis tuota uutta sarjaa todella lämpimästi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...