torstai 20. lokakuuta 2011

Plum Plum Plum


OPIn "Dim Sum Plum"-lakka on meinannut unohtua lakkapakin pohjalle, mutta tänään rohkenin sillä taas kynteni lakata. Dim Sum Plum on ihana luumunvärinen creme-lakka, joka sopii loistavasti syksyyn, ja tuli taas ihmeteltyä, että miksi ihmeessä olen näin upeaa lakkaa hyljeksinyt. 

Koristelin kynnet hieman korumaisesti pisaran muotoisilla timanteilla ja kultaisilla mikrohelmillä. Ensin kokeilinkin koristelua vain nimettömiin, mutta vain niiden koristelu olisi ollut liian tylsää, joten mikrohelmet ja timantit pääsivät koristamaan ihan jokaista kynttäni :)


Sain tehtyä vihdoin Trans Designille uuden lakkatilauksen, ja toivonkin, että ne tilaamani yhdeksän ihanaa lakkaa kotiutuisi mahdollisimman pian! Joukkoon mahtui niin Essien, China Glazen ja ensimmäistä kertaa myös Color Clubin lakkoja. Viime aikoina on tuntunut, että olen kolunnut kaikki lakkani niin moneen kertaan läpi, että on pakko saada jotain vaihtelua. Onneksi nyt tilanteeseen näyttää tulevan muutos! :)

6 kommenttia:

Airi kirjoitti...

Hienot kynnet!:) mulla tuli tänää kotii ihana tilaus transdesingniltä, vaikkakin yksi olikin rikki :( mutta parempaa onnea sinulle!:)

Lumi kirjoitti...

Tosi sievät! Voisikin kokeilla askarrella jotain vastaavaa, kun sain eilen just eBaysta paketin noita helmiä :3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat! Toi väri on upea :)

Piia kirjoitti...

Airi: Kiitos! =) Mäkin kauhulla odotan tuleeko sieltä joku rikkinäisenä, kun oon kuullut niin paljon kauhutarinoita hajonneista pulloista... Aiemmalla tilauskerralla sain kuitenkin kaikki lakat ehjinä ja hyvin pakattuina, joten toivotaan, että mulla on hyvä tuuri myös tälläkin kertaa :)

Lumi: Kiitti! Noi oli kyllä yllättävän helppo väkerrellä, joten kannattaa kokeilla :)

Anna: Kiitokset! Rakastuin itsekin uudestaan vanhaan lakkaani <3

Rose kirjoitti...

Ihanat kynnet! :)

Piia kirjoitti...

Rose: Kiitos paljon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...