maanantai 26. syyskuuta 2011

Liquid Leather


Varpaankynnet tarvitsivat jälleen uuden kuosin, ja halusin kokeilla varpaisiini China Glazen "Liquid Leatheria". Kuvia siirtäessä koneelleni huomaisn kuitenkin tökänneen toisen isovarpaani johonkin ja tuhrineeni samalla sen kuviointia... ups.


Leimasin koristeiksi Konadin m66-laatasta löytyvän bambukuvion Konadin "Pastel Green"-erikoislakalla, joka toimii ja erottuu todella hyvin myös täysin mustalla pohjalla. Valkoisella leimatut aasialaiset kirjoitukset ovat Konadin laatasta s4.


Oman kokemukseni mukaan harva leimauslakka (tai tavallinen lakka) erottuu tehokkaasti tummasta, jopa mustasta pohjasta. Näille kahdelle yllä olevalle Konadin lakalle menee kyllä erikoismaininta juuri niiden vahvan pigmentin ja pettämättömyytensä vuoksi! :)

5 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Nätit kynnet! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi oi, taas näin hienot varpaankynnet :)

Helsu kirjoitti...

Kokeilin itsekin Liquid Leatheria lauantaina ekaa kertaa: http://lakkablogi.blogspot.com/2011/09/tarvitsen-uuden-valkoisen-lakan.html

Ihanasti levittyvä lakka, mutta ainakin sormista ovat alkaneet jo kärjet kulua :( Odotin, että olisi kestänyt paremmin. Onneksi on helppo paikata.

lilz kirjoitti...

pitäiskö tossa lukee: vahvan pigmentin ja peittävyytensä vuoksi? :D
anteeks ku oon tällänen..: D

Piia kirjoitti...

Rose: Kiitos! :)

marru: Kiitti! :)

Helsu: Liquid Leather levittyy kyllä ihanasti, kun on niin ohutta. Kuluminen kuitenkin erottuu selkeämmin tästä kuin muista lakoista, koska se on niin musta, mutta niinkuin sanoin niin onneksi se on helppo paikata ;)

lilz: Ei kun tarkotin sen juurikin niin, että ne eivät ikinä petä ja toimivat aina :D Mutta joskus kylläkin tulee hosuttua tekstien kanssa, ja tekstiin jää silloin tällöin kirjoitus- ja ajatusvirheitä niin niitä kyllä saa täällä huudella :D Mut hyvä pointti ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...