tiistai 20. syyskuuta 2011

Classic Leopard


Aina silloin tällöin iskee himo tehdä ihan tavalliset leopardikuosiset kynnet Konadin laatalla m57 :)


Kynnet lakkasin China Glazen "Classic Camelilla", joka on kamelin ruskea lakka kultaisella shimmerillä. Lakan koostumus on hyvin erilainen verrattuna muihin China Glazeihin. Classic Camel on jotenkin todella litkumaista pienen pienillä kökkäreillä, jonka vuoksi sitä on hieman vaikea levittää tasaisesti. Ohuesta koostumuksesta huolimatta lakkalla saa aikaan melko peittävän lopputuloksen jo ensimmäisellä kerroksella, ja juuri sen ohuuden vuoksi se on helppo kohdistaa aivan kynsien reunoihin osumatta kynsinauhoihin.

China Glaze - Classic Camel - kaksi kerrosta
Leopardikuvion leimasin Konadin ruskealla erikoislakalla ja kynnet päällystin Orlyn "Matte Top"-päällyslakalla, jolla saa kynsille mattamaisen lopputuloksen. Kutsuisin Matte Topia enemmänkin semimattalakaksi, sillä muihin mattapäällyslakkoihin verrattuna se ei tee pinnasta niin mattaa, vaan enemmänkin kevyen huurteisen, joka on enemmän mieleeni.


Perus leopardikuvio toimii aina, vaikka yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että tuon m57-laatan kuvio on hieman liian tiheä, ja peittää pohjalla olevaa lakkaa liikaa. Oikealla väriyhdistelmällä sen saa kuitenkin näyttämään siistiltä ja edustavalta :)

4 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Kivat kynnet :)
Itsekkin pidän tuosta kuviosta.

Piia kirjoitti...

Kiitokset :)

Anonyymi kirjoitti...

et herranjumala ole tosissasi. et kai vaan kuvittele, että kukaan ei tajua miten matkit bubledream blogia?? keksi vähän jotain omaperäisempää kun kaiken kopiointi toiselta...

Piia kirjoitti...

no höh oon mää tosissani... yhyy nyyh :( mut voisitko linkittää sen blogin kerran sen on pakko olla ihan törkeen ihana ja upee, jos se kerran on niin samanlainen kun mun!! ;) (en onnistunu löytään sitä kuukkelista ainakaan tollasella nimellä)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...